Çok koyu bir rapper ım.Zaten yakında albümde çıkartıcam.Bu filmde rap üzerine çekilmiş iyi bir film.Rap müzik seviyorsanız "friday" ve "who's the man" filmlerini tavsiye ediyorum.
yani film gerçekten çok acaip olmuş,eğer Eminem yerinde baka bir oyuncu olsaydı film bu kadar tutmazdı doğru dürüst bi konusu bile yok tamam belki anlatılan bir hayat hikayesi ama bu kadar da renksiz olmaz ki...
Sıkı bir Eminem hayranı olmam dan kaynaklanan bir beğeni değil sadece bu. Bu adam çok sempatik ve beyzperdeye çok yakışmış.Ayrıca hip-hop dünyasının hayatını çok güzel yansıtmış bir film.
Filmde Eminem olmasaydı kesinlikle çok sıradan bir zenci varoşlar filmi olurdu ama Eminem gibi ünlü bir şarkıcının filmi olunca ilgi yükseldi tabi filme müzikleri ve atışmaları dışında ii değildi fazla!
Varoşluğu ve Eminem’in hikayesini anlatması açısından olumlu olabilir ama film beklediğim kadar iyi değildi.Hayalkırıklığına uğrattı.Eminem’den daha iyisini beklerdim.Çok baştansavma gibi geldi.
şunu söyliyim film bir amerikan toplumuna bir de rap severlere hitap ediyor.onun dışında hiç kimseye hitap etmiyor.bu yüzden filmde evrensel olma özelliği yok.eminem in bazı şarkılarını severim.ama bu film bizim gibi insanlara çok yabancı.kendimi filme bağlanmaktan çok sanki kendimi fillmin dışında hissettim.ama filmin sonunu hiç beğenemedim.adam bir şey söyleyememiş gibi değilde,rol icabı susup çekilmiş olduğu belliydi.bence film zaten baş rol oyuncusu bir oyuncu değil bir rapçı.bu da filmi kötü yapan etkenlerden biriydi.
yani çok büyük umutlarla izlenmemesi gereken bir ’eminem’ filmi.ben orta derece diye nitelendiriyorum,eğer sıkı bir eminem fanı değilseniz izlemeseniz de olur.ancak eminem in oyunculuğu da çok göze batmadı bana göre,o açıdan şaşırttı beni.daha sığ,daha sıkıcı bekliyordum çünkü.fena değildi.
abd ufak bir mahalleden çıkamaya yaşamaya çalışan rapçı gençlerin hikayesi… çok durağan… sıkıcı.. Sürükleyicilik çok zayıf… kurgu feci… resmen seyredilmesin diye kurgulanmış film.. 18 yaş altı bayılır ama eminim..
mükemmel bir film özellikle sondaki freestyle atışma sahnesi.başarıya giden zorlu bir yolun öyküsü.eminem gerçekten filmde süper oynamış.müziğine zaten laf yok lose yourself ile en iyi şarkı oscarını aldı.mutlaka izlenmesi gereken bir film.her an yeni bir şanstır!
Bu filmden nefret ettiğimi bir kez daha söylemek istiyorum çünkü kız arkadaşıma sordum nasıldı film diye Süpeeaar perfect mükemmeaal flan dedi ona bişey diymedim burd dyorum hadi ordan DÜRrRük!!!!!!!!!!!
Filmin atışma sahneleri gayet güzeldi ve oyunculuklar da da hiç bir sıkıntı yok. Filmin Eminem'in hayatını anlattığını sanıyordum ,ama yanılmışım. Eminemin yani Marshall Mathers in yerine Jimmy isimli kurgusal bir karakterin hayatını anlatıyor film. Yine de ara sıra Eminem'in hayatından da kesitler taşıyor.