güzel bir aşk hikayesi.. senaryo çok değişik olmasa da seyir zevki yüksek kaliteli bir film sizleri bekliyor..bayanların mendillerini hazır tutmasında fayda var :)
çok gereksiz , zaman kaybı dışında bir şeye benzetemedim.filmde etkileyici olan tek bir sahne bile içermiyor...bu filmi izledikten sonra puan ortalamasına bakıp aldanmamam gerektiğini analadım.
Sevgi her zaman sabırlı ve candandır. Asla kıskanç değildir. Sevgi asla kendini beğenmiş ya da kibirli değildir. Asla kaba ve bencil değildir. Saldırgan ve kızgın değildir. Sevgi başka insanlardan zevk almaz fakat hakikati sever. Her zaman bağışlamaya,güvenmeye,ümit etmeye hazır ve başa gelen herşeye tahammül eder. Anılar gidince ruh da gider. Aşk ispat istemez, bellidir. diyeyim filmin mükemmelliğini siz anlayın. :)
Kasım'da aşk başkadır filmi niçin beğeniliyor anlayamıyorum: Her ay bir erkek değiştiren ... bir kadının hikayesi. Reaves'in vasat oyunculuğu... Oysa bu filmde temiz bir aşk söz konusudur. Tema işlenişi, oyunculuklar tek kelimeyle harika. Çok basit çekimlerle çok büyük bir iş başarılmış. Herkese tavsiye ederim! 9,5/10