A Walk to Remember
4,3

elifyuceyurt
elifyuceyurt

22 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Akıcı güzel eğlenceli ve bir okadar da hüzünlü bir yapıt. Favori filmlerindendir. Tavsiye ederim
hilkayist
hilkayist

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
klasik bir senaryoyla başlayıp yarısından sonra duygusal bir senaristin ellerine bırakılmış gibi..
Mandy Moore'in oyunculuğunu pek beğenmedim,12 yaşında bir kız gibiydi,yapmacık geldi..
ama yinede konusu itibari ile son yarım saatini göz yaşlarıyla izledim..
iyi seyirler../8
Padme_Amidala
Padme_Amidala

26 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
filmin içine tüm klasik aşk filmi olaylarını tıkıştırmışlar! tamam kötü olmamış ama iyi de olmamış :( çok klasik bir konu ve hiç bir şey sizi şaşırtmıyor..gidişat belli,her şey belli en baştan.. yine de ortalamaya göre güzel kabul edilebilir.. aşk filmi işte daha ne olsun :)
Tusina
Tusina

8 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Izledigim en kötü filmlerden biriydi.Resmen filmden nefret ettim.Klasik ve anlamsiz ilerleyen bir film.
Eren-Emrah
Eren-Emrah

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
izledigim en güzel duygusal filmlerden birisi...Kesinlikle izlenmeye deger bi film 10/10
redhead-2
redhead-2

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
gerçektenn çok güzel bir aşk filmiydi.love is like wind you cant see it but you can feel it...aşkın en güzel tarifi!
iyomi
iyomi

24 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Ya film gerçekten çok güzel.Zaten son zamanlarda çok duygusallaşmıştım artık bu filmdeki halimi düşünün.Aşk denen şey gerçekten böyle olsa gerek.Mandy Moore da çok başarılıydı.Tebrik ediyorum.
eclskn
eclskn

8 Şubat 2005 tarihinde eklendi
yaa şuan hala filmin etkisindeyim dünyada en iyi romantik filmlerden bence.. 3 kez izledim ve hepsinde ağladım mandy moore un şarkıcı olmasından dolayı hemen önyargıya kapılmayın çok güsel bi film ben bayıldım en sonundaki cry şarkısına da ayrıca bayıldım ve shane west e hele sonundaaki gülümsemeli ağlamasına....
lorenzo-matterhorn
lorenzo-matterhorn

25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
izledigim film sayısını tam olarak bilmiyorum ama lüzumsuz bir filme hiçbir zaman ayırmadım zamanımı.. kendime ait orjinal arşivim vardır..
en kötü filmim pear harbor dır. ki bir şaheser sayılır siz düşünün.. hayatımda o kadar film izledim ama bu en iyisi.. mükemmellik yetmez buna.. ötesi.. . 10/10
agresive-angel
agresive-angel

15 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Ağlamaktan bitap düştüğüm filmlerden bir tanesi.. Mandy Morenun tiyotra sahnesinde söylediği "only hope" adlı şarkısıda en sevdiğim yabancı slowların arasında yer aldı.. Mandy More oyunculuk bakımında da oldukça güzel bir kadın , beğenmeyenlere bende şaşırdım. filmi izlemediyseniz öneririm.. hayatınızın en iyi aşk filmleri arasında bu filme yer açmalısınız..
denz-2
denz-2

11 Eylül 2010 tarihinde eklendi
klasik bir ilk aşk filmi olsa da izlemeye değen bir film. Bu tarz filmleri beğenenler yine aynı yazardan the notebook ve the last song ile devam edebilirler.
mali
mali

1 Mart 2015 tarihinde eklendi
Olukça hoş tatlı bir film olmuş. Sıkılmadan izleyebilirsiniz; fakat yinede mükkemmel olarak nitelendiremem. Boş vaktinizi bu film ile değerlendirmekten pişman olmazsınız.
mediha199
mediha199

24 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Titanic'ten sonra ilk kez bir filmde bu kadar ağladım...
iremma-gs
iremma-gs

6 Haziran 2005 tarihinde eklendi
Çok tatlı insanın içini acıtan bi film bence .Oyuncuların da başarısını göz ardı etmemek gerek çok güzel yansıtıyorlar yaşadıkları aşkı , acıyı,mutluluğu,üzüntüyü,öfkeyi...Herkesin izleyip kendine bi pay çıkarması gereken bi film bence..
brick84
brick84

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
filmi tek başınıza syrettiyseniz kantin sahnesinden sonra buna pişman olucaksınız. filmi seyretmeyenler çok şey kaçırmışlar.
10/10