Ahmet Kırmızı
18 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok başarılı. Özellikle en sondaki dövüş sahnesi ve Rocky'in antrenmanları gerçekten çok etkileyiciydi. Ama keşke bu filmi milli bir mesele gibi yansıtmasalardı. Rocky abimizi bir mesaj niyetine kullanmasalardı serinin en iyi filmi olabilirdi.
Benim için serinin ilk iki filminin yeri ve taşıdığı anlam farklıdır o yüzden onları saymazsak serinin en iyi filmiydi diyebilirim.Rockynin tüm seri içinde dövüştüğü en zorlu rakip olan ivan drago bu sefer karşısında ve maç rusya da.Amerikan propagandası da olmasa daha güzel olurdu ama olsun her güzelin bir kusuru vardır...9/10
Bir çok kişinin en beğendiği Rocky bölümüdür. Benim favorim ise 1. ve 2. filmdir. Bu Rocky bölümünün ise müzikleri ve Rocky kültürünün genel özellikleri hat safhada harika 10/10
bu rocky filminde ülkeler arası çekişmede biraz araya girsede ne bir aşağılama nede bi milliyetçilik yapılmış bence ? Rocky bu filmde bana ne kadar güçlü olduğu kanıtlamıştır :D? ayrıca ıvan drago rocky i en çok zorlayan rakipti sanırım ? Rocky nin son sahnedeki konuşması çok anlamlı,apollo nun ölümü çok üzücü ve antreman sahneleri çok çok iyiydi ?Müzikler zaten kendini aşmış :D ?Serinin 3. filmle beraber en iyisi ? Rocky serisi favori filmlerimden :D ? 10/10 ?
Şüphesiz sağlam bir film her ne kadar amerikan propagandası olsa da. Rockynin çalışma şekli ve kurgusu kusursuz anlatışmış. Filmin serinin diğer filmlerine göre ayrı bir havası da var. Söylemeden edemeyeceğim, herhalde Ivan Drago ile Rocky gerçek bir boks karşılaşmasına çıksa, Ivan Rockyyi en fazla 2nci roundda nakavt ederdi :)herkese tavsiye iyi seyirler.
bu film bana eski erkek arkadaşımı hatırlatıyo.arkadaşlarıyla toplanıp sanki ilkez izliyo igib defalarca defalarca izlerlerdi.bayardı beni:))ne var bu filmde bilmem ki derdim...güzel bi anı olarak kaldı bı film bende..