Kor
    3,6
    Kor hakkında görüşlerin ?

wildmor
    wildmor

15 Mart 2004 tarihinde eklendi
    bakın arkadaşlar.bunlar sonuçta film.ama bana söylermisiniz.neden bu amerikan filmlerine ikide bir kızıp duruyorsunuz ki.onlar tabi k i reklamını yapacaklar.biz yapabiliyormuyuz.onlar gibi film çeviremiyoruz.bu da bize kıskançlık veriyor.burda onları savunmuyorum.ama anlayan anlar.bu filmde pek fena değğil.konusuda saçma değil pek.olabilir yani sonuçta..zaten filmler hepsi saçma.çok az gerçek tipi ...neyse herkes kendine ii bak.byeee...
    -Lord-
    -Lord-

10 Mart 2004 tarihinde eklendi
    saçmalığın daniskası... filmde tek mantıklı sahne yok...
    bluesnake
    bluesnake

10 Ocak 2004 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle berbat bir film. Bilim-Kurgu filmlerini seven biri olarak bu film bu tür filmlerin arasında en kötüsü. Boş zamanınız varsa da izlemeyin yoksa da izlemeyin. 1/10 (Şimdiye kadar hiçbir filme bu kadar kötü puan vermemiştim).
    ginger-soner
    ginger-soner

21 Nisan 2003 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok kötü! Felaket filmleri açısından bile! Bi de TWISTER’ı beğenmezler... Asıl üzücüolan Hilary Swank’ın bu filde oynaması. Hala izlemeyen varsa, şansı varken gitmesin..!
    pliples
    pliples

9 Nisan 2003 tarihinde eklendi
    Saçma...
    MuR@T G.
    MuR@T G.

7 Nisan 2003 tarihinde eklendi
    Ben bu Filmi izlemedim açıkçasıda izlemediğim filmler hakkında yorum yapmayıda sevmem fakat şunubelirtmek istedim anladığım kadarıyla filmde amerikan hükümeti dünyayı kurtarmak için yer küreye bir ekiple araç gönderiyor.anlamadığım madem amerika bu kadar muhteşem bir teknolojiye sahip neden 15 senedir SADDAM HÜSEYİN i bırak yakalamayı öldürmeyi bile başaramadılar sadece bu film için değil diğer filmler içinde KURTULUŞ GÜNÜ, DERİN DARBE,ARMAGEDON... yada bu teknolojiye sahipteler sırf Irak Halkını KATLETMEK içinmi SADDAM HÜSEYİN i yakalamıyolar. Bırakın Allah aşkına ya ARTIK GERÇEK DÜNYAYA DÖNÜN!!!
    adali1982
    adali1982

12 Mart 2003 tarihinde eklendi
    Peki Armageddon Hangi filmin klonu hic dusundunuzmu?Hemen klon diye yakistirmisdiniz.Armageddon Deep Impact'dan sonra citi ve bu filmin kopyasi.Armageddon'da bir klon
    bruceconrad
    bruceconrad

16 Şubat 2003 tarihinde eklendi
    ne yani kıyameti mi durduracaklar oha yanii....nere varır valla bende merak ediyorum..
    barfly-2
    barfly-2

7 Şubat 2003 tarihinde eklendi
    amerikalı vatanseverler! (daha doğrusu dünyayı severler) yine iş başıneda. özellikle o genç ve güzel bayan o yaşta nasıl albay olmuş çok merak ediyorum. bunlar yine saçmalamışlar