teenyoung
22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Böyle Fİlmlerde Saçmalık Olmaz Çünkü Bilimkurguda Gereken Yapılır Bence çoğu Filmden Daha üstün Başarılı Olmuş Daha çok Hacker Çocuk Karakteri Hoşuma Gitti 10/10
bence çok güzel bir filmdi. Bence bir bakımdan kelebek etkisine benziyor. Kelebek etkisine benzediği yön insanların sinamada görebilecekleri bir çok şeyi bir arada sunması. Bence bu filim yeterli puanı almamış oysaki herkes olumlu yorumlar yapmış.Bende puanı arttırmak için filme 10 verdim. Ama tarafsız olmak gerekirse 7.5 luk bir film diyebilirim.
Bence gayet hoş bir film olmuş. Herşeyden önce filmdeki felaketler olsun bilimsel çalışmaları olsun yer altı görüntü efektleri olsun hepsi çok akılcı yapılmış. Yer kabuğunun altındaki dünyayı merak edenler için şiddetle tavsiye ederim...
Film güzel bir seyirliksunuyor.Armageddonu beyenenler bunuda beyenirler.Çünkü Armageddon da olaylar gökyüzünde gelişirken bunda tamtersi yer altında geçiyor.
perfecth tek keLımeyLe bu fıLme guseL degıL dıyenLerı anLayamadım hea fıLm eskı cekım gıbı gozukuyor ama bıttım fıLme 10/7,5 en azından hakedıyor sadece cekırdege ınmeLerı sacma yoqsa super 1 fıLm dunyanın sonunu az bucuk tahmın etmemızı sagLıyor oLamazmı ?
amerika yine dünyayı kurtarıyor.hem de kahramanlar kendilerini feda etme yarışına girerek.hiç inandırıcı değil.ancak özel efektlere diyecek sözüm yok.sonuç olarak izlemezseniz de olur
ben daha once bu tarz bir fikirle ortaya cikmis bi film izlememistim. sanirim ilk orneklerden biri olmali. film kendi icinde tabii cogu amerikan filminde oldugu gibi ,sacmaliklar barindiriyor ama konusu gercekten cok ilginc ayrica cok guzel gorsel efektlerle suslenmis .en azindan konusunun orjinalligi acisindan izlenmeli bence
Film vasattı.. Senaryo yazarken adamlar sanki hikaye yazmış. Kardeşim kıyamet senaryolu filmler hen zaman tutar! Film yapıyosanız bunu süslemelisiniz.. Hepsinden geçtim, oyuncuların hangisini performansı iyiydi? 5 verdim, çok bile verdim..
ulan hepte dünyayi amerikalilar kurtarir ama sadece filmlerde günümüzde ise tan tersi dünyanin sonuna götürüyorlar ..filme gelince izlenmeye deyecek bir film değil ..