Aaron Eckhart ve Stanley Tucci gibi iyi oyuncu ve oyunculuklara rağmen hiç hazzedemediğim bilim kurgu tarzı ve komik efektleri ile beni dumura uğratmış bir film olmaktan öteye gidemedi. Amerikan emperyalizmin ve milliyetçiliğinin bam teline vuran bu yapım; U.S. Navy savaş gemilerini de filme reklamasyon amaçlı alarak şıracı-bozacı ilişkisini iyi oluşturmuş. Açıkçası finale yakın olan bölüm hariç çok sıkıldım. Ayrıca D.J.Qualls filme renk katmış. Hilary Swank ise benim için bu filmde hayal kırıklığı oldu. Sanki onu bedava oynatmışlar gibi bir performansı vardı.
amerika yine dünyayı kurtarıyor.hem de kahramanlar kendilerini feda etme yarışına girerek.hiç inandırıcı değil.ancak özel efektlere diyecek sözüm yok.sonuç olarak izlemezseniz de olur
Bende filmi beğenenlerdenim.Baştan sonra heyecan bitmiyor.Bir arkadaşımız armegeddon'un yer altı versiyonu demiş.Biraz doğru aslında ama izlemeye değer...
ulan hepte dünyayi amerikalilar kurtarir ama sadece filmlerde günümüzde ise tan tersi dünyanin sonuna götürüyorlar ..filme gelince izlenmeye deyecek bir film değil ..
Film güzel bir seyirliksunuyor.Armageddonu beyenenler bunuda beyenirler.Çünkü Armageddon da olaylar gökyüzünde gelişirken bunda tamtersi yer altında geçiyor.
mağmada oluşan sorun dünyanın sonunu getirmek üzereyken bir grup bilim insanı bunu engellemek için çabalar.. Film bu.. Konunun istediğin yere bağlandığı bilim filmlerinden… herşey kötü giderken sonra kurtuluş, hep aynı.. Birde kadro güzel olmasına rağmen neredeyse tüm oyuncular resmen dökülmüş... kötü film olmuş
Film vasattı.. Senaryo yazarken adamlar sanki hikaye yazmış. Kardeşim kıyamet senaryolu filmler hen zaman tutar! Film yapıyosanız bunu süslemelisiniz.. Hepsinden geçtim, oyuncuların hangisini performansı iyiydi? 5 verdim, çok bile verdim..
amerikalı vatanseverler! (daha doğrusu dünyayı severler) yine iş başıneda. özellikle o genç ve güzel bayan o yaşta nasıl albay olmuş çok merak ediyorum. bunlar yine saçmalamışlar