Hayalet Gemi
    3,3
    Hayalet Gemi hakkında görüşlerin ?

ibrahim422
    ibrahim422

17 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    baya güzel bi film..çok eğlenceli sıkmayan bi konusu war..heyecan ile izlenilen bir film..9 veriyoruz
    lmystery
    lmystery

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    benim hoşuma gitti ama bri film olarak gerilim olarak deil yinede iiyidi filmi sevmemin nedenide gemi,uçak, tren gibi araçlarda çekilen filmleri sevmem yinede kötülemeyelim emeğe saygı iyiydi..
    ozkan-green21
    ozkan-green21

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    EN öndeydim bu filmi izlerken salonda ve gözlerim çok etkilenmişlerdi,tabii bu filmin etkileyiciliğinden mi yoksa en önde oturmuş olmamdan mı ileri geliyordu,bilemem hala daha,belki ikisi de pay sahibidir bunda..Çok fazla da hatırlamıyorum zaten,fakat sanki film bir partiyle başlıyordu gemide.Ve birden,anlam veremediğiniz garip bir olay oluyordu,bir şey,bütün insanları,ikiye bölüyordu tam ortadan,ve her yer kana bulanıyordu..
    The--Recep
    The--Recep

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    ellerinden geleni yapmıslar.ama fazla iyi bir film değil.
    Demirtas
    Demirtas

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Bir çok kişininde üzerinde durduğu üzere açılış sahnesi hakikaten çok orjinaldi ama maalesef film için hepsi bu kadar. Gerisi vasat veya belki vasatın biraz üzerinde standart korku filmleri kadar.
    enerjikupu
    enerjikupu

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    filmi sinemada izlemiştim ve açıkçası harcadığım paraya ve özellikle zamana acıdım.korku filmlerinden umudu kesmiş biri olarak bu filmi bir ayrı sıkıcı bulmuştum. arkadaşlarla filmin en gergin yerinde gülmemiz ve salonun da bize gülmesi dışında bir eğlencesi yoktu :))
    necmet-xxx
    necmet-xxx

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    halatın kesme sahnesi çokda iyidegildi dügmeyi cekince cıkan halat gerilim uyandırıp bitiyor sonra kafaaagöz dagılıyor yemek yerken izlemeyin tadını almazsınız dehseti uzun tutmak mşde bulandırır bu filmde
    meliteen
    meliteen

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    bu filmi 3 sene önce sinemada izlemiştim.2gün öncede ewde acayip sıkıcı,boşa wakit,boşa kasılma başka bişey yok.
    Ilknur K
    Ilknur K

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    sanıldığı kadar kötü bir film değil. hele ki ilk sahnesi dehşet verici. Son sahneside beni çok şaşırttı. 10/7 yi hak ediyor. güvenin bana...
    Fahri07
    Fahri07

1 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    film bence klasik korku filmlerine benzemiş.filmin ilk başlarındaki insanların çelik halatla kesilme sahnesi hariç diğer yerler alışık olduğumuz sahnelerle doluydu.bazı sahneler ilginç olmasına rağmen.bazı sahnelerde mide bulandırıcı olmaktan daha öteye gidemiyor.yinede korku sevenler bidefalık izlemeli ama dikkat yemek yerken izlemeyin:) iyi seyirler...
    Plagueis
    Plagueis

28 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    Sinemada izlemiştim dün de tv de rastlayınca bi yorum yazayım dedim.Gerçekten çok vasat bir film bi arkadaşın dediği gibi bi başını bide sonunu seyretseniz yeter.Filmde tek beğendiğim yer başında o kayışın insanları keserek geçtiği yerdi onun dışında etkileyici bir sahnesi yok 10 üzerinden 2..
    kaankarsan
    kaankarsan

2 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    Bildiğimiz hayalet hikâyesi.. Birkaç sahne güzel çekilmiş fakat herkesin tahmin edebileceği gibi niteliksiz bir film..(4/10)
    milla-jo
    milla-jo

30 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    Gerilim öğesi filme çok güzel yayılmasına rağmen vasatı aşamayan bir film olmuş. Klasik gerilim filmlerine ucuz bir örnek. Ama yine de izlemeye değer.
    kaliteliseyirci
    kaliteliseyirci

18 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    kimyagerkku ya kesinlikle katılıyorum.Herkes bence bu filmin pek tadına varamamış.Seyircilerimiz böyle filmlerde devamlı hareket ve aksiyon arıyor.bunu anlıyamıyorum.Halbuki bu filmi bir psikolojik gerilim filmi olarak görmeliyiz(6.his gibi).gerilim demek illa içinde hiç bitmeyen bir hareketliliğin olması demek değildir.Ama buna rağmen gayet mantıklı bir konusu ve hareketlide bir senaryosu olmuş.Bu filmi bence hafife almayın.Ayrıca sonuda gayet iyi bitiyor.izlemeye değer.
    dicle-nc
    dicle-nc

8 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    filmin güzel olan kısmı sadece ilk on dakikasıydı.gerisi çok kötü.ben korkacak hiçbirşey bulamadım.