yigityasa
4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yanına bile yaklaşamayacak benzer senaryolu filmleri 7.5-8 arası puanlar alırken 6.3 aldıgına inanamadım.Normalde 8 verecektim ama hakettiği ortalamaya yaklaşması için 10 veriyorum. korku sinemasının 2000lerde medar-ı iftiharı olmuştur bu film.6,3 puan reva mı?
şu kopan ipin teknedeki kız hariç herkesi ortadan ikiye ayırdığı sahne müthişti. hala unutamıyom savaşlarda niye öyle bi şey kullanmazlarki.hiç savaşmadan düşmanın hepsi ikiye bölünür.
Bayılıorum bu tür filmlere insanlardan uzak yaşam-ölüm mücadelesi falan ama filmde bazı sahneler yanlış bağlanmış ne biliiim bazı sahnelerin konuları olmamş abartı olmuş uymamış ama benim favorim 10/8
korku filmi değil gerçekten o mod'da izlerseniz hiç zevk alamassınız ama sadece sonu için bile bu film izlenebilir iğrenç bi film diil süper bi film hiç diil ... 10/5