kuzularynsessizli-i
15 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Biraz saçmaydı ama yinede keyifle ve gülerek hemde baya bir gülerek izlediğim hoş bir Woody Allen yapıtı...Öyle diyaloglar ve görüntüler vardıki kahkahalara boğuldum dersem abartmış olmam...Mutlaka izleyin ve sıkıntılarınız varsa ve moraliniz bozuksa bu film ilaç gibi gelecektir size...
Woody Allen daima bir numara olsa da bu film Allenın filmografisi içinde biraz zayıf kalıyor. Yine de Allenın her zamanki ince mizah duygusunu ve ayrıntıları yakalamaktaki dehasını görmek için bile kesinlikle izlemeye değer. Filmin finali gördüğüm en iyi finallerden birisi.
Diyalogları ve yaptığı göndermeler bile filmi seyretmek için başlı başına bir sebep.Bunun haricinde Allen diskografisinde pek yukarı çıkamayan bir yapım olsada eğlenceli, hoş replikli bir film.7/10
Woody Allen tam bir sinema dahisi...Hollywood Ending ise Allenın sinema sanatı ile ilgili mantalitesini mükemmel ötesi bir mizahla işliyor.Diyaloglar,çekimler herşey olağanüstü.Woody Allen filmlerinin daha çok genel kültür seviyesi yüksek olan izleyicilere hitap ettiği bir gerçek.Bence Oscar törenlerinden birinde Allena ömür boyu başarı ödülü verilmeli...Müthiş bir sinema anlayışı...
Ortanin altinda bir Woody Allen filmi. Film de gerçekten espriler zayif. Zaman zaman güldürüyor ama çok fazla bir zaman degil. Woody Allen'in Maç Sayisiyla son çikisini yapmadan önce ne yazik ki (bir Woody hayrani olarak söylüyorum) döküldügü filmlerden biri bu film.