cecily-2
18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşemdi.film ilk saniyelerinden son anlarına kadar sizi alıp götürüyor resmen.film o kadar duygu yüklü o kadar içten ki inanın başından sonuna kadar ağlamadan duramadım.izlemek için verdiğim parayı son kuruşuna kadar hakediyor.bu filmi herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum.izlemeyenler çoooook şey kaçırır.filmde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.bu filme 10 üzerinden 10 verdim ve ilk defa bu kadar hakkıyla bu puanı tereddütsüz olarak bir filme veriyorum.HelaL OlsuN!!!
10/10 Huzurevindeki ilk sahne. Oyuncuları teker teker görüyorsunuz. Ve daha ne olabilir ki diyorsunuz ya. Süper bi kadro vardı filmde. Konu basit diyenler olmuş. Basit eeee nolmuş. Böyle usta oyuncuları seyretmek için bile gidilir bu filme.
Muhtesem bir film. Konusu, senaryosu, goruntuleriile cok etkilendim. Aglamaktan helak oldum...Butun oyuncular sanlarina yakisan sekilde performans gostermisler.Mahsun Kırmızıgul un bir magazin simgesinden coksanatci kimligini hatirlayinca neler yapabileceginin bir gostergesi olmus.990/1000 (bazi eksikleride nazar boncugu olsun :) )
filmi 3.defa sinamada izledim ve her defasında farklı duygularla sinemadan ayrıldım.bazıları herşeyin açıkça anlatıldığından seyirciye yorum şansı bırakmadığını söylüyor ,bu film zaten seyircinin yorumu üzerine kurulmuş bir film değil türkiyede yaşananları ve bunların önlenmesi için gerekenleri açıkça anlatmış mahsun kırmızıgül.zaten film bu yönüyle yapılan diğer dram filmlerinden ayrılıyor.ayrıca filmde çokça acıtasyon yapılmış ve türk halkının duygusallığından yararlanılmış diyenlere katılmıyorum,çünkü filmde oldukça komik sahnelerde var özellikle ali sürmeli vecezmi baskının oynadığı kareler oldukça komikve düşündürücü sahnelerdi.türk sinemasına gönül verenler bu filmi mutlaka sinemada izlesinler.ben baştada yazdığım gibi 3.defa sinemada izledim.ama zaman ayarlayabilirsem 4.kezde izlyebilirim!!!!!!!!!!!!!
Aslında film beklediğim kadar etkilenmedim.Ama yine de hakkını vermek lazım, güsel bir filmdi.Sonuçta Mahsun’un ilk uzun metrajlı filimi.Eksiklerin olması doğaldır.Buradan kendisini tebrik ediyorum.Tercihen puanım : 8 / 10
vizyondaki diğer gösterilen filmlere göre beyaz melek topluma mesaj vermesi açısından çok güzel bir film . bu film sayesinde bir çok bakıma muhtaç yaşlıların yakınlarına asgari ücrete bağlı maaş yardımında bulunulacak. sinemanın asıl amacı topluma ışık tutmaksa toplumu yansıtmaksa beyaz melek o bakımdan tam bir sinema filmi.o yüzden tebrik ediyorum mahsunu yürekten alkışlıyorum .
Başarılı bir yapım çünkü sinemayla alakalı olmayan bir ismin yönetmenlik ve senaristlik alanında ilk deneyimi ve ilk deneyimi olmasına rağman çok başarılı olması ve iyi bir performans göstermesi... Türkiyede insanlara film diye izletilen o kadar boş film varken insanların bu filmi beğenmeleri bence doğru karar... Babam ve Oğlum'la kıyaslama yapılmasınıda anlamış değilim. Babam ve Oğlum çok çok başarılı fakan Beyaz Melek kadar geniş bir bakış açısına sahip değil. Tek ortak yönleri Türkiyede son zamanlarda yapılan en başarılı filmler olması. Mahsun Kırmızıgül'ü ve filmin tüm ekibini tebrik ediyorum... Başarılı...
Önyargılarımla gittim aslında ama gerçekten çok güzel bi film olmuş..Tebrikler Mahsun Kırmızıgül aynen bu yolda devam edersen daha çok güzel işler başarcaksın...
Kadro zaten süper, filmi de bugün izledim gerçekten Türkiye koşullarında çekilen en iyi filmlerin başında geliyor...Sinemada bu filmi kaçırdığıma inanamıyorum...Hayatımda ilk kez bir filmde böyle duygulandım...Lütfen biraz adil puan verin;bu film bir Amerikan filmi olsa eminim en az 8,5 alırdı...