3,7
Beyaz Melek hakkında görüşlerin ?
11 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu filmede kürtleri övmüş türklerini aşağılamış dediniz ya helal olsun :) Filmde doğunun aileye verdiği önemi buna karşın batı toplumlarına benzemek cabasında olan bizlerin ne kadar gercek değerlerimizi kaybettiğimiz vurgulanmak istenmiş.
Filme garip yorumlar getirip , bu güzel filmi baska yerlere cekmeyelım lutfen ;)
20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filme herkes gibi önyargılı girdim.fakat filmin ilk dakkalarından sonra düşüncem tamamiyle değişti....gerçekten film son zamanlarda çekilmiş en iyi türk filmlerinden biri...oyuncular başta olmak üzere senaryo, görüntüler,kurgu, müzikler muhteşem.genç olmama rağmen çok etkilendim o yaştaki insanların düşüncelerinden ve yaşadıklarından..
Ayrıca mahsun kırmızıgülü kutluyorum..sanırım kafasında daha bir çok senaryo var ,bu filmi izledikten sonra bunlarıda hayata geçirmesini temenni ediyorum... Gerçekten izlenmesi gereken bir türk filmi..Sakın kaçırmayın
11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
gerçekten mahsun kırmızıgülden beklediğim performarsın üstünde bir başarı gösterdi oyuncu kaliteside çok iyiydi.
ayrıca bir kaç gerçeği görmemezi sağladı huzurevlerinin durumunu ayrıca terk edilmişliğin zorluğunu tekrar insanlara gösterdi güzel bir filmdi beğendim
29 Nisan 2008 tarihinde eklendi
tamamiyle duygu işlenmiş olmakla birlikte bir çok yönetmenin ve oyuncunun Türk sinemasında bu havayı yakalayamamış olması M. kırmızıgül ü sıradan olmaktan çıkarıyor.. izlenilmesi kesinlikle tavsiye olunur bir filmdir..
17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Fragmanını izledim. müthiş gözüküyor.son zamanlardaki Türk filmlerini beyenmiyordum ama bu filmi özellikle bekliyorum.bi de 'Musallat' ı
18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bugün gittim filme ve ilk defa sinemada ağladım!! mahsun kırmızıgül denince biras önyargılı davranmıştım ama coğu yönetmene ve senariste taş çıkartmış gerçekten!!son dönemde Türk sinemasında karşımıza o kadar komik ve saçma filmler kondu ki bu gercekten ilaç gibi geldi...tabi bu kadar kaliteli oyuncuyu biraraya getirmek de büyük başarı...gidin ve izleyin inanın eve boş dönmiceksiniz!!
25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Film ilk gündeme geldiğinde oyunculara baktım mahsun kırmızıgül hariç hepsi tiyatroda dev isimler.Okuduğumda filmin konusunda iyi olduğunu anladım ancak yönetmenliği mahsun kırmızıgül ün yaptığını görünce açıkçası şüpheyle yaklaştım.Bu kadro ve konuya daha iyi bir yönetmen seçilebilirdi diye.Ancak filmi izledikten sonra mahsun kırmızıgülün gayet güzel bir iş çıkardığını fark ettim.Kaliteli bir film olmuş.Böyle kadro kolay kolay bir araya gelmez.Film kalite kokuyor.Her açıdan.Türk sineması açısından gerekten güzel.Umarım böyle kaliteli Türk yapılmaya devam eder...
29 Kasım 2007 tarihinde eklendi
herhangi bir oyuncuya bir yönetmene karşı antipatiniz olabilir. hatta sevmiyor olabilirsiniz de. bu olumsuz düşünceler her zaman geçerli olmaz tabi yargısız infaz olmadığı sürece. bu filmi izlemeden önyargısı ile güzel değildir, saçmadır, izlenmez diebilir belki ama bu filmi izledikten sonra bu kelimeleri tekrar etmek abes kaçar. çok doğal ve harika bir yapım olmuş.ağlamak için filme gitmeyi düşünmeyin. her ne kadar dramı kanınıza işlesede öyle bir denge var ki gülmekle hüzünlenmek arasında ikilemde kalıyorsunuz. ağır başlı durgun bir komedi oynanabilir mi demeyin beyaz meleği izleyin. hüzünle komedi karışımı güzel bir yapım olmuş. hakkını verip sinemada izlemek lazım.
9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Yoplumsal bir sorunu duygu yüklü bir şekilde anlatmış Mahsun Kırmızıgül. Sırf oyuncuları seyretmek için bile gidilir. Evet konu basit, ama daha ne bekliyorsunuz, sıkılmadınız mı cinli perili töreli türk filmlerinden. Mahsun 'u hiç sevmememe rağmen cidden çok iyi bir iş çıkarttığını söyleyebilirim. 2. Kez seyrederseniz çok fazla çekim hatası farkedersiniz, benden söylemesi:) Kadı kızının da o kadar kusuru varmış:)
12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ben de filmi beğenenlerdenim. Mahzun Kırmızıgül kesinlikle iyi bir hikaye anlatıcısı. Filmdeki olay örgüsü aslında çok karışık ve kısa bir zaman diliminde bu kadar olay bir arada yaşanmaz ama Mahsun Kırmızıgül bunları insanları rahatsız etmeyecek şekilde kurgulamayı başarmış.

Filmde beni rahatsız eden iki tane tasavvur vardı (Mükemmelleştirme ya da basitleştirme diyebiliriz). Biri huzurevinin insanı depresyona sokan hali, diğeri ise doğudaki ailenin dört-dörtlük hali. İki durumunda gerçekte artı ve eksileri olabilir. Tabi bunlara da çok itiraz etmiyorum. Sinema kurgu işidir, gerçekler biraz geride durabilir.

Filmde bir sürü kariyerinin doğruğunda sanatçı rol almış. Sarp Apak besbelli ileride sinemamızın vageçilmez bir oyuncusu olacak. Buğulu bakışları ile dikkat çeken Fadik Sevin Atasoy ise biraz geride kalmış.

Uzaylılardan, ajanlardan, cücelerden ve elflerden bunalan sinemaseverlere filme gitmelerini tavsiye ederim. Bu film bizim yapay sanal bir aleme değil düpedüz kendi hayatımıza odaklanmamızı sağlıyor.
20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Geçekten ağlamak için girdiğiniz bir filmden ağlayamayarak çıkıyorsunuz.Bu filmde de aynı şeyi yaşadım.Mahsun Kırmızıgül,bilinen kendi yaşadığı bir konuyu güzel çekmiş.Tabi tecrübeli sanatçılarında oynaması filmi güzelleştirmiş.Herşeye rağmen Türk sineması için güzel bir film.
23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken bir film!gerçekten olan olayları anlatıyor!özellikle gençler gitsin izlesinler. isterseniz çok ağlamazsınız öyle kasmaya gerek yok ay çok ağladım falan diye!nolursa olsun ellerine sağlık mahsun kırmızı gül!!!!
24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Beyaz melek filmi için bir çok açıdan bakarak yorumlar yapmak istiyorum...

olumlu taraflar;mahsun kırmızıgülün ilk sinema filmi deneyimi olan beyaz melek ilk bakıldığında deneyimli bir yönetmenin emek verdiği bir film gibi duruyor.filmde oyunculuklar iyi denecek seviyede.bence mahsun kırmızıgül en iyi oynayabileği rolde yer almış.kamera kullanımı güzel,bazı sahneler çok şahane görünüyordu.senaryoyu duygu sömürüsü olarak nitelendirmiyorum.biraz daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.müzikler konusuna gelince gerçekten şahane film müzikleri.benim yapımcıya tavsiyem bu kadar güzel müzikleri bir an önce bir albümde toplamasıdır.

olumsuz taraflar;sarp apakın oyunculuğunu beğenmedim.yani bana o kadar inandırıcı gelmedi.ama yine de umut verdiğini söyleyebilirim.ayrıca film final sahnesinin biraz aceleye geldiğini düşünüyorum.bazı güzel sahneler basit diyaloglarla harcanmış örneğin tuzgölünde gün batarken Ali ve Reşat'ın sohbet ettiği an yani burada can alıcı bir diyalog olabilirdi.

son olarak;mahsun kırmızıgül parlak bir yönetmenlik sergilemiştir.ilerleyen dönemlerde yeni projeler içinde olmasını tavsiye ederim.ayrıca senaryosunu yazacağı filmlerde diyaloglar konusunda daha dikkatli olması gerekir...emeği geçen herkesi tebrik ederim...
2 Ocak 2008 tarihinde eklendi
iyi bir filmdi.Ama bir dram olan Babam ve Oğlum'a göre daha sıkıcıydı. Posterdeki oyuncu sıralaması alfabetik sıraya göreydi. Bu da filmden beklentilerim konusunda beni biraz yanılttı. Kısaca film beklentilerimin üzerindeydi.
4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten oldukça etkileyici bir türk filmi...
Bu filmi izledikten sonra bazı düşüncelerinizin değişeceğine eminim...
Mutlaka izlenmeli diyorum...Ailecek izlenilecek bir film..:)
Ben çok beğendim doğrusu..(ağlayabilirsiniz mendil götürün bence:) )