3,7
Beyaz Melek hakkında görüşlerin ?
23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
mahsun bu filmde star oyunculari kullanmiski, filme kötü yorum yapilmasin diye, cünkü kötü yorum yapilsa star oyunculara hakaret olur. filmde bende agladim ama film aglatiyorsa o film iyidir diye birsey olamaz.türk insani zaten duygusal bu filmde agladigi icin filmi güzel saniyor,zaten böyle izleyicilerin yüzünden türk sinemasi ilerliyemiyor.bende dram sahneeri düsünim film cekip bu izleyiciler benim filmimide göklere cikarirlar.
4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
daha önceki mesajımda filmi hiç beğenmediğimi yazmıştım ayrıca tüm minübüslü sahnelerin. 'little miss sunshıne'yani 'küçük günışığım' filminden araklama olduğunu her babayiğit anlayamaz bu arada :)))
7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
hayretle okuyorum yorumları.begenı oranı 8ın ustu!bu yaşıma kadar abartısız 1000ın uzerınde yerlı ve yabancı fılm ızledım bence bu fılmın hakkı 5.5den yukarı cıkamaz.neden mı?:konu cok basıt olayar arası gecişler cok alakasız,fılm 2. yarıda bırden ana olaydan sapıp başka bır olaya gecıyor.fılmın ana dusuncesınde huzur evlerının huzursuzlugu anlatılmak ıstenıyor gıbı gorunse de alenı olarak batılıların doğululara gore aıle kavramına onem vermedıklerı kabullendırılıyor;yanı aşikar bır ayrım var.mahsunun şarkıcı olarakta begenmıyorum zaten gercı burda mevzubahıs şarkıcılıgı değil.oyuncu olarakta cok kotu cunku cok yapmacık gereksız bır acı yuku var gıbı omuzlarında.acıtasyonlarla seyırcının ılgısı taze tutulmaya çalışılmış ancak başarılı oldugunu soyleyemem.
cezmı baskın Erol gunaydın yıldız kenter nejat uygur ve suan adını hatırlayamadıgım ustadlar olmasa emın olunkı fılm yerlerde.
15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bence sıradan bir türk filmi.. Hiçbir şey izleyiciye bırakılmamış herşey doğrudan doğruya nasihat verilir gibi anlatılmış.. Zaman kaybı..
26 Kasım 2007 tarihinde eklendi
dün gittim filme...o kadar ovulen ve burda yazılanlara bakarak güzel bir film beklentisi içindeydim..ama film çok yavaş,ölüm konusuyla insanları ağlatmak amaç edinmiş bir şekilde film devam ediyor.belkı konu çok güzel ama senaryo çok basit kalmış..Tam anlamıyla acıtasyon yapılmış..filmin son sahnesinde etkilendim sadece ama ben bu amaçla harcamak istememiştim ki 2 saatimi..yani okuduklarımla gördüğümü karşılaştırınca arada çooook fark var...ve ağlamadım zaten bizim salondakılerde fazla beğenmemiş olacak kı biri film bittiğnde alkış başlattı ama kimse bunu devam ettirmedi..
11 Aralık 2007 tarihinde eklendi
butun yorumları okudum.. elbetteki herkese saygım var. ama insanların filmi izlerken neye odaklandıklarını cok merak ediyorum. acitasyonlara ve gereksiz agır duygusallaştırmaların yoğun oldugu bu filmin tek güzel yanı huzurevindeki kötü yaşantıya deginmesidir bence.. onun dışındaki dogunun batıya karşı insanları kucaklaması genel amaç olmuştur! doğuya gidip görmek lazım gerçekten öyle mi acaba :) sonuca gelirsem, izledim ve begenmedim bence aşırı vasat bir film!