3,7
Beyaz Melek hakkında görüşlerin ?
15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Dramatize karakterlerle desteklenmiş, başarılı bulduğum bir dram...
5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
açıkçası bu kadar güzel bir film beklemiyordum.içimden rahatlıkla eksiksiz demek geliyor.oyuncular olsun,konu olsun bence kusursuza yakın.mahsun kırmızıgülü tebrik ediyorum öncelikle.filmin her saniyesi aslında toplumsal bir mesaj veriyor,çok da haklı ve yerinde bir mesaj.unutulan veya göz ardı edilen bir mesaj.hepsi bir yana,kırmızıgül diyarbakır gelenekleriyle de haşır neşir ediyor bizleri,karşılama törenleri olsun,yeni evli çiftlere yapılan masalsı muamele olsun,gerçekten de o kültürü resmen sevdiriyor bizlere.bence türk sinemasının son dönemde izlenmeyi hak eden nadide filmlerinden biri.
2 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
değerlerimizi bize hatırlatan bir film 9/10
30 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Müthiş bir film olmuş emeği geçen herkesi tebrik ediyorum bu kadar duygusal bir film gerçekten az bulunur.Tam bir hayat dersi niteliğinde.Herkesin gidip görmesi gerekiyor.Oyuncularda süperdi.
12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film başarılı. Ama filmi başarılı yapan Mahsunun yönetmenliği değil, sadece bu filmi çekme cesaretinde bulunup acı bir olaya parmak basmasıdır. Süper oyuncu kadrosu da bu filme artı puan getirmiştir. Batıya olan özenti ile insanların değil akrabasını ana-babasını bile unutması ve doğuya gittikçe daha sıcak bir ortamın olması gerçeği bazı kişiler tarafından 'doğuyu övme' olarak nitelendirilsede, gerçek budur. Yani Mahsun çok doğru bir olayı ele almış. Doğudan batıya göç eden insanların bile değiştiği, batı özentisi içinde olduğu ve ananeleri yaşında insanlarla evlenip yurtdışına gittiği bir gerçek.
3 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bir değil bir çok senaryoyu , finali, dramayı içinde barındıran film. eğer senaryoda, kurguda kopukluklar var ise sebebi bu çokluluğun anlaşılamamasıdır.vasatın çok kere çok üstünde, kesinlikle başarılı bir film.
26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
İzlemeden önce teknik anlamda kusurlu bir film bekliyordum,bu konuda şaşırtıcı derecede iyi bir çalışma Beyaz Melek.Ama Mahsun Kırmızıgülün sektöre yabancı olmasının etkisiyle birçok acemiliği de barındırıyor bünyesinde.Bu açıdan da hayli sorunlu bir film.İnanılmaz güzellikteki sahnelerinin yanısıra senaryonun derdini tam anlatamaması,ilk yarım saatinin gereksiz uzun oluşu,filmin zaman zaman akmaması ve duygu sömürüsüne kayması gibi kusurları var.Yine de iyi niyetli,naif bir ilk film olduğu kuşku götürmez.
28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Mahsun biraz mekanlarda fazla takılmış yani filmi daha fazla yayabilirdi ama sonuçta bu onun ilk filmi.Konu ise mükemmel
19 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgül'ün en iyi projesi..Bu filmden sonra adama büyük sempati kazandım...Harika bir dram gerçekten...Kapalı kapılar ardındaki unutulmuş insanlar,görmüş geçirmiş uzun hayatlar...Filmdeki verilen mesajlar o kadar güzel ki..Bir yandan anlatıların ve gösterilenlerin gerçek olduğunu bilmek düşündürücü ve üzücü...Aynı zamanda filmde rol alan büyük usta sanatçılarımızın bir çoğunun hayatta olmaması çok acı...Artık film benim için daha bir anlam kazandı bu sebeple..Her seferinde baştan sona gözlerim dolarak seyrederim...Şimdi genciz hayatı istediğimiz gibi yaşıyoruz peki bundan 50 yıl sonrasını kaçımız düşünüyoruz...Benim için bir başyapıttır bu film aldığı ödüllerle de bunu kanıtladı kanımca..Ayrıca yaşlı ve bakıma muhtaç kimselere sağlık ve yerinde Bakım Hizmetleri hususunu içeren bir kanun hükmünün yer almasına önayak olmuştur şiddetle tavsiye ederim saygılar... iyi seyirler...
29 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bence olmamış.Tamam filmde bir kalite havası var;oyuncular,müzikler vs.ama bu kadar dramatizasyon bu kadar arabesk artık filmin ortalarından sonra kabak tadı vermeye başlıyor.Aglatalım puan toplayalım havası esiyor filmde,bana hitap etmedi.Vasat.10/6
26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgül bence iyi iş çıkarmış. Film biraz demogoji yapsada, oyunculr fazla teatral oynamış olsada, yinede izlenmeye değer. Bence izlenmeli.
25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
mahsun kırmızıgül ün ilk sinema deneyimi ve bence iyi bir dram ve sistem eleştirisi...izlenebilir...kadro süper ben 7 verdim...
2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
mahsun işini çok iyi biliyor. adam öyle bir konu seçmişki kimsenin karşı çıkmayacağı şekilde. tabi o zamanlar bu konu türkiye gündeminde baya meşguldü ordan yararlanarak falan.Eee çaresiz yaşlılar.zalim evlatlar.10/6
8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgül den kimsenin beklemediği kadar iyi bir film.Eli yüzü düzgün filmin en büyük artısı muhteşem kadrosu.Ben izlemekte biraz geç kaldım ama siz daha fazla beklemeyin derim..
17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Haftanın en çarpıcı ve en iyi filmlerinden biri. Kırmızıgül'ün ilk yönetmenlik deneyimi olmasına rağmen oyuncu kadrosunun tecrübeli ve üstat sayılabilecek tiyatro oyunculardan olması sayesinde müthiş sosyal bir film var karşımızda. Duygu sömürüsü yapmadan ama Erkek izleyecileri bile zaman zaman gerçekten hıçkırıklara boğultacak bir film (ben kendim adıma söylüyorum gözyaşlarımla zaman zaman hakim olamadım). Senaryo ve kurgu harika. Ancak herşeyden önemlisi filmin özellikle biz gençlere ders gibi mesajları var. Muhakkak izlenmesi gereken ve içerdiği mesajlar açısından ders almamız gereken bir yapım.