3,7
Beyaz Melek hakkında görüşlerin ?
19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmi ben beğenmedim..Ağlatan film gözümde iyi film demek değil..Huzurevlerini belgesel gibi çekseydi de hepimiz ağlardık zaten.Bunun için film çekme,sinema yeteneğine sahip olmak gerekmez..
8 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Arkadaslar bu kadar acıtasyonun bulundugu bır fılm daha once ızlemedım. Kucuk Emrah tan beri Türk Sinemasını en büyük katkıyı (mahsun kırmızıgül) yaptı uzun zamandır yani Küçük Emrah tan beri acıtasyon film izlemiyorduk. Filmin replikleri Emrah ın fılmlerınde kı gıbı basit,ucuz,Sanatsal değeri olmayan,gereksiz ve anlamsızdı. Yönetmenlik deseniz yanından bile gecmıyordu. Müzikler şahaneydi ama onuda mahsun yapmamıştı. Oyunculuk 10 üzerinden 20 puan alır. ama oda Güzide tiyatro sanatçılarımızın hatırınadır. Anlatmak istediği şeyi anlatmak yerine onu farklı bir siyasal ve kulturel kimliğe burundurerek konunun güzelliğini heba edip bu uğurda çöpe atmış. Gereksizliklerle dolu 2 saat in ardından bir Babam ve Oğlum izleyeceğim ümidiyle gittiğim salonda hayal kırıklığıyla ayrıldım. Kukembles kardeşimizin söylediği herşey de haklıdır. Onun yorumunu okuduktan sonra gittiğim sinema salonundan söyledıklerını bırebır yasayarak ayrıldım. Bunun bir ilizyon oldugunu 20 nci dk. dan sonra rahatlıkla anlayabılıyorsunuz. Gereksiz ve sadece göz boyamak için yapılmış sadece mahsunun 'bakın ben bu filme bu kadar para harcadım' demek için cektıgı sahneleri gördük. Uzun lafın kısası 2 saatime ve verdiğim 10 YTL ye acıyarak evime döndüm. Tüm dileğim mahsun sinemayı bırakması ve birdaha böyle birşeye kalkışmaması olacaktır. Biri gerçekten ona söylemeli!! İyi bir oyuncu ve Yönetmen olmadığını. İyi Seyirler.....
18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bütün filmleri gibi mahsun yine insanların duygularını sömürerek alttan alttan mesaj vermeye çalışmış. Böyle ideolojik filmlerden nefret ediyorum.
20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
haytaımda izlediğim en kötü filmlerdendi,,,ele alınan konu çok basit işlenmiş ve hiç zevk vermedi doğrusu,,,zaten film arasından sonrasını da izlemedim...
21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
duygusal ve güzel mesajlar veren bir film.ama kabadayıdan sonra bana daha amatör geldi ne diyeyim ama izlenir..
1 Mart 2009 tarihinde eklendi
berbat bir filmdi hayatımda izlediğim en kötü yerli film bol bol kürtleri övüp TÜRK leri aşağılamış TÜRK ler ailelerine bakmıyo kürtler ailelerine bakıyolar falan filan açıkça kürt milliyetçiliği yapmış duygu sömürüsü bir film 10 üzerinden 1 verdim
28 Aralık 2007 tarihinde eklendi
konular yarım kaldı... daha iyisini zaten beklemiyordum ama duygu sömürüsü aşırıya kaçmış bu yüzdende gözlerim bile dolmadı ağlanacak bir film .. ama halimize...
23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Mahsun,insanların zaafını bulmuş,devrancevher arkadaşıma katılıyorum.İnsanların duygularını sömürerek bir film çıkarmış.Ayrıca son yıllarda seyrettiğim en film diyenleri de anlamadım gitti.
Film 10 üzerinden 1 aldı benden.
İnsanların duyguları suistimal edilmemeli,ben ağlamadım filmde,çünkü biliyordum Mahsun'un bu duyguları kötüye kullanacağını,en iyi yönetmenler niye bu tarz film yapmadı,sebebini söyleyim,insanların duygularıyla oynamak istemedikleri için.
17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
mahsun kırmızı gül nejat uygur bide melek rolundeki kadın süper oynamışlar ama izlemeyin üzülmeyin stres almayın derim ben izledigime pişmanım yeterince üzülmüomuşuz gibi
23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
mahsun bu filmde star oyunculari kullanmiski, filme kötü yorum yapilmasin diye, cünkü kötü yorum yapilsa star oyunculara hakaret olur. filmde bende agladim ama film aglatiyorsa o film iyidir diye birsey olamaz.türk insani zaten duygusal bu filmde agladigi icin filmi güzel saniyor,zaten böyle izleyicilerin yüzünden türk sinemasi ilerliyemiyor.bende dram sahneeri düsünim film cekip bu izleyiciler benim filmimide göklere cikarirlar.
23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
film duygusal anlamda sömürülecek bütün temalara değinmiş..yaşlılık,deprem,yalnızlık.paranoya,toplumsal itilme...bence bir filmden ziyade ağlatma terapisine benziyo..
28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Sayın Beyazperde okurları, filme gideli 4 gün oldu, o günden beri bu yorumu yazmak için sabırsızlanıyordum. Nihayet fırsat elime geçti. Lütfen medyadaki film eleştirmenlerinin pompalamalarına inanmayın. Filmin sanatsal hiçbir yanı yok, konuşmalar müsamere gibi, Mahsun Bey aklına gelen sahneleri çekmiş ve arka arkaya montajlamış, akıcılık sıfır, filme gazla giden tabii ki ağlar ama dramatik sahneler "beni bırakma dedeciğim ne olur" gibi repliklerden ibaret. En çok da büyük tiyatrocularımızın bu filmde harcanmasına üzüldüm. Eğer Yazı Tura, Barda, Eşkiya, Anlat İstanbul gibi Türk filmlerini izleyip sevdiyseniz. Bu filmin sinemamıza hiçbir şey katamayacağını görürsünüz. 1/10
16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
hakikaten baştan sonra çok abartılmış, gereksiz ve seviyesiz bir acitasyonla dolu filmdi. Bunu yaparken de anlatımı ve sinema tekniği çok yetersizdi bence. açıkçası hiç beğenmedim ve sonuna kadar zor izledim.
9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
insanların duygularını kullanarak bir yerlere gelmeye calısan bir gise filmi babam ve oglum kalitesinde bir filim bekleyenler icin tam bir fiyasko!fılm unlu aktrıstlerle doldurularak guzel bır hale getirilmeye calısılsada kaliteden cok uzak ve tamamen ajitasyona dayalı bir film olmasının yanısıra zaten bılınen bır gercegı ınsanın gözüne gözüne sokması bir yerden sonra rahatsız ediyor.Eger huzur evine gittiyseniz ve bu rezillikleri zaten biliosnz size etki etmicek bi film.Ayrıca bütün oyuncular film sonunda dökülüyor.VAsAt
1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filmle ilgili tv programları ve yorumlar filmi çekici kıldı.filme inanarak ve önyargısız gittim ama tam bi hüsrandı bırakın ağlamayı bi komedi filmindeymişçesine güldüm.bana eski küçük emrah filmlerini hatırlattı.mahsun=küçük emrah. verilen paraya yazık