Furkan Y.
28 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Güzel ve duygu dolu bir film. Huzurevindeki insanların acıklı hikayelerini, ne halde olduğunu, yaşlılarımızı bizi yetiştirip büyüten ana-babamızı nasıl başımıztan attığımızı çok güzel anlatıyor. Bir gün bizimde yaşlı anne-baba olacağımızı unutmadan ailemize ona göre davranmamız gerektiğini çok güzel hatırlatıyor.
Gerçekten başarılı bir film. Bir sürü güzel duyguları, unutulmuş değerleri, insanlar arasındaki sevgiyi, dostluğu ön plana çıkarıyor. Bence çok güzel bir film..
duygu yüklü bir film olmuş. kim ne derse desin güzel bir filmdi. özellikle melek isimli karakterin ölümünün anlatıldığı sahne çok hoşuma gitti. filmi beğenmeyenlere saygı duyarım ama filmin verdiği mesajlara oldukça doğruydu ve usta oyuncu kadrosu ile film başarılıydı. eminim bu film amerikan filmi olsaydı 9 dan aşağı puan almazdı bp de. ne yazık ki kendi yaptığımız hiçbirşeyi beğenmeyen insanımız bu filmi de saçma ve alakasız bir şekilde yerden yere vuruyor. neden? mahsun u sevmediği için. ben de sevmiyorum ama takdir etmesini biliyorum. ellerine sağlık
Olumsuz eleştirenlere sesleniyorum. Filmde verilen toplumsal mesajları nasıl gözardı edersiniz. Bunlar kaçtığımız gerçekler değil mi? Bu film çok şeyi açığa çıkarttı. Kabul edelim.
Bu filmede kürtleri övmüş türklerini aşağılamış dediniz ya helal olsun :) Filmde doğunun aileye verdiği önemi buna karşın batı toplumlarına benzemek cabasında olan bizlerin ne kadar gercek değerlerimizi kaybettiğimiz vurgulanmak istenmiş. Filme garip yorumlar getirip , bu güzel filmi baska yerlere cekmeyelım lutfen ;)
Mahsun Kırmızıgül den kimsenin beklemediği kadar iyi bir film.Eli yüzü düzgün filmin en büyük artısı muhteşem kadrosu.Ben izlemekte biraz geç kaldım ama siz daha fazla beklemeyin derim..
çok güzel bir film bu puandan daha fazlasını hak ediyor...mahsun kırmızıgülden böyle bir film beklemezdim..sıradaki filmini merakla bekliyorum...zaten oyuncu kadrosu yeterli bu kadar ustayı bir araya toplamak kolay iş değil...helal sana mahsun 9/10
mahsun kırmızıgülden nefret ederim.. tv.de çıksa tv.yi kapatırım.. filmi eşimin ısrarı üzerine önyagılarımı kırmadan sinemada izledim..bu kadar iyisini beklemiyordum.. para veripte pişman olmadığım nadir filmlerden.. senaryo oyunculuk mükemmel.. mutlaka ama mutlaka izleyin.. mahsunu filmden sonrada sevmek zorunda değilsiniz..
insanların bu filme not verirken objektif olmadığını düşünüyorum kesinlikle bu filimn ortalaması bu olamaz... ortalaması sekiz olan ne saçma filmler gördüm bu sitede.çok beğendim filmi acemlikler olsada sanırım m.kırmızıgül sonunda mesleğini buldu...
yeni izledim filmi, mahsun kırmızıgül adı oldugundan filme karşı ön yargılıydım ama çok hata etmişim. gerçekten muhteşem bir şey. insana insanlığı öğretiyor 2 saatlik zaman dilimde... sonsuz tebrikler emeği geçen herkese...