Bu filmede kürtleri övmüş türklerini aşağılamış dediniz ya helal olsun :) Filmde doğunun aileye verdiği önemi buna karşın batı toplumlarına benzemek cabasında olan bizlerin ne kadar gercek değerlerimizi kaybettiğimiz vurgulanmak istenmiş. Filme garip yorumlar getirip , bu güzel filmi baska yerlere cekmeyelım lutfen ;)
ne demek kürtleri övmüş be. sen filmi tam izlemedin galiba. doğuda yaşayan herkes. önce bi araştır daha sonra konuş. ben diyarbakırlıyım ama sen daha fazla türküm
berbat bir filmdi hayatımda izlediğim en kötü yerli film bol bol kürtleri övüp TÜRK leri aşağılamış TÜRK ler ailelerine bakmıyo kürtler ailelerine bakıyolar falan filan açıkça kürt milliyetçiliği yapmış duygu sömürüsü bir film 10 üzerinden 1 verdim
Kadro zaten süper, filmi de bugün izledim gerçekten Türkiye koşullarında çekilen en iyi filmlerin başında geliyor...Sinemada bu filmi kaçırdığıma inanamıyorum...Hayatımda ilk kez bir filmde böyle duygulandım...Lütfen biraz adil puan verin;bu film bir Amerikan filmi olsa eminim en az 8,5 alırdı...
Mahsun Kırmızıgül den kimsenin beklemediği kadar iyi bir film.Eli yüzü düzgün filmin en büyük artısı muhteşem kadrosu.Ben izlemekte biraz geç kaldım ama siz daha fazla beklemeyin derim..
filmin görünürdeki konusu gerçekten şimdiye kadar niye işlenmemiş dedirtecek kadar güzel. ama doğu batı ayrımı gerçekten çok gereksizdi hatta filmi kötü etkilemiş. insanlığın doğu yada batılı olmak ile hiç alalası yok bence keşke o ayrım olmasaymış ama yinede güzel izlenmeli.