Beyaz Melek
3,7

tbasdemir
tbasdemir

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
muhteşem... tam bir duygu sağanağı.etkilenmemek elde değil.Bravo Mahsun Kırmızıgül'e. Bence 2007 yılının en iyi filmleri arasında gösterilebilir. Babam ve Oğlum filmiyle kıyaslanmamalı bence. Bu filmde Türkiye'nin başka bir gerçeğini de görmüş oluyoruz. Anneler, babalar ve çocukları beraberce seyretmeli. Şiddetle tavsiye ediyorum.
nex-khan
nex-khan

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Muhtesem bir film. Konusu, senaryosu, goruntuleriile cok etkilendim. Aglamaktan helak oldum...Butun oyuncular sanlarina yakisan sekilde performans gostermisler.Mahsun Kırmızıgul un bir magazin simgesinden coksanatci kimligini hatirlayinca neler yapabileceginin bir gostergesi olmus.990/1000 (bazi eksikleride nazar boncugu olsun :) )
byybora
byybora

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Aslında film beklediğim kadar etkilenmedim.Ama yine de hakkını vermek lazım, güsel bir filmdi.Sonuçta Mahsun’un ilk uzun metrajlı filimi.Eksiklerin olması doğaldır.Buradan kendisini tebrik ediyorum.Tercihen puanım : 8 / 10
mehmetcankartal86
mehmetcankartal86

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Harika bir filim bütün herkezin seyretmesi gereken bir başyapıt unutulan değerlerimizin bize yeniden hatırlatan birbaşyapıt burdan mahsun kırmızagüle teşekkür ediyorum böyle güzel bir filim yaptığı için ve ayakta alkışlıyorum...
ersin1945
ersin1945

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
beklediğim gibi bi film olmadı.daha doğrusu bu kadar övgüye değmedi(bana göre).Babam ve oğluma taş çıkarır diyenler.Bu filmi izledikten sonra babam ve oğlumu tekrar izlesin.10/6
ayazmusic
ayazmusic

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
valla arkadaşlar film çok güzel olmuş.. açıkcası ben bu kadarını beklemiyordum.. keke ali çok güzel iş çıkarmış:)
oyuncular gereğinden fazla ii oynamışlar.. hele filmin müzikleri süper olmuş. gerçekten son zamamlarda izlediğim en iyi filmlerden birtanesi.. eğer zamanız varsa gidin izleyin pişman olmazsınız..
cahitgokalp
cahitgokalp

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmi daha bugun izledim ve sinemadan çıktıktan sonra bile kendimi toparlayamadım.çok derin bir etki yapıyor sizin de dediğiniz gibi derinimize işliyor.mahsun kırmızı gül ü gerçekten tebrik ederim.harika bir projeye imza atmış.filme girerken kadrosunu bilmiyordum.izledikçe kadrodan büyülendim.tam bir görsel şölen,gerek senaryosuyla gerek kadrosuyla,gerek çekimleriyle..herkese tavsiye ediyorum.
t-ozlem93
t-ozlem93

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
süper bir flim herşeyden önce
yönetmen olarak mahsun kırmızıgül ü görünce saçma olabilir ama
süper bir iş çıkarmış..
ayrıca oyuncuların çoğu tiyatrocu bu ayrı bi özellik flimi izlediğimde çok etkilendim...bence harika bir flim...
mouzrgaet9106
mouzrgaet9106

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
beklemeyin gidin kesinlikler seyredin bu film son yılların değil gelmiş geçmiş en harika türk yapımı film kadro zaten şahane oyuncuların performansları mükemmel mahsunu çok beğendim gidin diyorum gidin ve ağlayın
uugg55
uugg55

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok beğendim atasına ailesine bu denli sahip çıkan ve saygı duyan insnların varolduğunu bi filmde de olsa görmek çok güzeldi.mahsun kırmızıgül'e teşekkürler.
halitcaglar
halitcaglar

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bence olmamış.huzur evi sahnelerini çok uzatmışlar.filmin en güzel yeri diyarbakır tabelası gözüktükten sonraki kısmı.2/10
adaaa-52
adaaa-52

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmi ilk gün izledim harikaaaa muhteşemmm
bugune kadar işlenmemiş bir konu kadro mükemmel herkes mutlaka gitsinnnn
kaçırmayın!.......
bulut743
bulut743

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Fragmanını izledim. müthiş gözüküyor.son zamanlardaki Türk filmlerini beyenmiyordum ama bu filmi özellikle bekliyorum.bi de 'Musallat' ı
pnrakca
pnrakca

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
mahsun kırmızıgül ismini duyunca önyargılı davrandım filme karsı.ilk düsüncelerim acıtasyon yaparak ilgi topladıgı yönündeydi.ama kadroyu görünce fikrim degsti.fragman da cok etkiledi beni.merakla izleyecegim günü bekliyrum...
ercankaygana
ercankaygana

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
fılmın fragmanını ılk sınemada ızledıgımde içim paramparça olmuştu.bır fılmın sadece bır kac sahnesının ınsanın yüregini bu kadar acıtabılecegını hıç ummazdım.kesınlıkle gıdılmesı ve dersler cıkarılması gereken bır fılm oldugunu düsünüyorum.hic bole bı yapıt beklemesemde kendısınden Tebrıkler Mahsun KırmızıgüL