dilaysevim
1 değerlendirme
21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
mahsun yapabilceginin en iyisini yapmış..harika bir film.. filmin 20 dakkasındn snra kndimi hıçkıra hçkıra aglarken buldum..herşeye dokunmuşş herşei ele almıs birazz...ve umarım bu film birilerine msj olur tabi alırlarsa...
Fena sayılmaz ama iki şey herkesin dikkatini çekmiştir sanırım:
1)Keman çalma yeteneğinini yitiren adam filmin ortalarında nasıl bu kadar güzel keman çalıyor?Baş kemani oluyor?
2)Peki filmin ortalarına doğru yükselen ezanı duydunuz mu? Nasıl da Alişan'ın okuduğu ezana benziyor!(Ben arkasında Namaza durmam :))
3)Neden filmin sonuna kadar merak ettirecek, sürükleyecek bir öge yok? Belki Ahmet2in hastalığı üzerine gidilebilirdi.Bu yüzden filmin ikinci yarısı bana biraz boş geldi.
4)Kendim de müzisyen olduğum için müzik neden bu kadar fazla demiyeceğim. Ama alışverişe gittikleri zaman kullanılan müzikle filmin bütününde kullandıkları müzik birbirine uymuyor.Bir yanda senfoni orkestrası bir yanda ritm üstüne gitar. 5) son olarak Mahsun kırmızıgül'ün dilini biraz ağır bulmakla birlikte(Eski Arabeskçi ya acıyı bol katıyor)filme geçer not veriyorum. Sonuçtadaha kötü filmler de gördüm.
ben filmi dün izledim.beni ağlatan ilk film oldu buradan mahsun kırmızıgüle teşekkür ederim ederim ellerine yüreğine sağlık film hakkında yorumlara baktım bazı arkadaşlar mahsun kırmızıgülün işini yapmasını istemişler.adamın işi buymuş demekki çoğu yönetmen yazar çok iyi bir film yapmış o arkadaşlara bir de şu nasihatım var.demekki bu film size bişey anlatmamış yarın sizde o filmdekilerin yerinde olabilirsiniz.benden demesi mahsun kırmızıgüle başarılar diliyorum.yolun açık olsun abiiii
Bu film gerçektende daha önce film yapmamış biri için inanılmaz bir başlangıç. Oyuncu kadrosunun muhteşemliğide eklenince ortaya çok güzel bir film çıkmış. kesinlikle izlenmeye değer bir film.
filme bugün arkadaşımla gittim ve hiç pişman olmadm hatta iyiki gitmişim.M.Kırmızıgül ün ilk denemesi olmasına rağmen muhteşem olmuş.ondan böyle güzel,duygusal filmlerin devamını diliyrz ve bu arada Sarp Apak da rolüne çok yakışmış bence.tekrar tebrikler tüm ekibe...yanınıza da selpak almayı unutmayn göz yaşlarnz kendiliğnden yanaklarnzdn süzülecek:)
Ben filme bayıldım.Harika olmuş M.kırmızıgül'e yakışan bir senaryo ve oyunculuk.Umarım devamı gelir.Ve herkese tavsiye ederim verdiğiniz paraya değecek:))))))))))
izlediğim en iyi türk filmi tşkler mahsun kırmızıgül bize yaşlılarımızı saygı duymamız gerekn insanları böyle bi filmde böyle bi güçlü kadroyla anlattığın için çok tşk ederim
unuttuğumuz veya farketmediğimiz bazı şeyleri gözümüze sokan bir film izlediğime hiç pişman olmadığım bir film. Oyunculuklar mükemmel mahsun kırmızıgül dahil.
Beyaz Melek oturduğum koltukta ,beni düşündüren ve ağlatan tek film. Sinemadan çıkınca anneaneme koştum ve geceyi onda geçirdim. Kaybettiğimiz değerleri bize yaşatığı için Mahsuna kocaman bir bravo, onu tanısam ona şöyle seslenirdim. Seni doğuran anneye helal olsun. Beyaz meleği mutlaka görmelisiniz ama mutlaka.