Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith’in İntikamı
En yararlı eleştiriler
En yeniler
En çok eleştiri yazmış üyeler
En çok takip edilen üyeler
İşte efsane burda doğdu!.. Hem seri açısından önemi hemde iyi işlenmiş senaryosu ve görsel şöleniyle en üste oturuyor.
Oyunculuk falan biraz yavandı ama bütün sorulara cevap buldum.Bence serinin kilit filmi...
Bir gün içinde oturup bütün seriyi tekrar izledim. Çıkardığım sonuçta serinin en iyisi olduğu. Trajedi yorumlarda belirtildiği gibi süper işlenmiş.
star warsın hayranı olarak klasiklere taş çıkaracak düzeydeydi. konu ve efektler çok güzel olmuş.
serinin en İYİ filmi.... 6. bölümden de güzel, çünkü tam bir tragedya.. ilk ikisini izleyebilen için süper bir son, 1. blm de en kötü blm
Film serisini büyük bir keyifle izledim. Herşey çok güzeldi. Konu zaten çok ilgi duyduğum çekici bir konu, ustalıla hazırlanmış ortayada izlemesi çok zevkli bir üçleme çıkmış. Kaçırmayın
Bence serinin en yetkin filmi. Ayrıca serinin ortasında yer alan fakat seriye yeni bir anlam kazandıran film. Bu arada gerçekten de her anlamda teknolojiyi kullanmadaki başarı harukulade.
tek kelimeyle perfect bundan daha iyisini eminim kimse yapamaz bu yüzyılda welcome to dark sıde
bu kadar kotu olamazdı...
Süpper müthiş olağanüstü bi seri
Umarım seri burada son bulur ve star wars çileside son bulur...
Film serisinin en güzel bölümü bence.Hiç beklemediim bir seneryoydu.
star wars serisinin en güzel filmi.1010
Filmi izledikten sonra sağdan solda 4-5-6 bölümleri aldım bir günde seyredip rahatladım. Sadece bu film değil bütün bölümlerinide tavsiye ederim...
En son Beyazperde eleştirileri En İyi Filmler Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler
Filmin Videoları
0:00
2:29
Bu filme dair # video
Box office listesindeki en iyi filmler
Venom: Son Dans
Konsey
A Real Pain
Anora
Son Fragmanlar
Monte Cristo Kontu Fragman (3)
Maria Olmak Altyazılı Fragman
%100 Kurt Dublajlı Fragman