öh amma yorum yazılmış...bi kere 30 senelik bi film olmasına rağmen bence korku yönünden şimdiki günümüzdeki teknolojiyi kullanıpta korkutamayan filmlerin aksine yinede soğuk atmosferi olan o zamana göre iyi bi film...ama ikincisi için aynı yorum yapılabilinir mi onuda bilemem benim fikrime görede o film biraz vasatın altında......üçüncüsünü izlemedim.....ki yani bazı eleştirmenler tarafındada 3 filmde iyi olarak ele alınıyo.....bide villeneuve arkadaşıma değinmek isterim isteyen 10 puan verir isteyen 1 puan verir...isteyen beğenmez isteyende baştacı yapar......bu kadar basit.....di mi...:)))
Bu filmin neyinden korktuğunuzu ve nesini begendiginizi anlayamadım.Birinciyi izledim hiç begenmedim , belki ikincisinde iş vardır dedim saygı duydum.Ancak birinci bölümden tek farkının çocuğun büyümesi , köpegin kus olması ve fotografcının meraklı baska bir kadın olması...Bu filme 10 üzerinden 10 verenlerin ve bu filmin ortalamasını 9.4'lere cıkartanların bu filmle ilgili cıkarları olduğunu düsünmeye basladım...İşinizi güzel yaptınız...Ancak kimse bana bu filmin üçüncüsünü izletemez..
FİLMİN ÜÇ SERİSİNİDE SEYRETTİM ÇOK ETKİLENDİM ÖZELLİKLE SON SERİDE SAM NEİL MUHTEŞEM FİLMİN MÜZİKLERİDE GÜZEL BANA GÖRE TAM BİR KÜLT FİLM HERKESE TAVSİYE EDERİM FİLMİN ÜÇ SERİSİDE VCD VE DVD OLARAK PİYASADA SEYREDİN PİŞMAN OLMAZSINIZ .