Mona Lisa Gülüşü
    3,4
    Mona Lisa Gülüşü hakkında görüşlerin ?

nefertitiseyda
    nefertitiseyda

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    büyük bir hevesle sinemaya gittiğim film beni hüsrana uğratmıştı.bu kadar ünlü isim var ama film beş para etmez demeyimde pek güzel değildi yani.
    selenyildiz1992
    selenyildiz1992

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    bir julia roberts filminin bu kadar basit olması çok üzücü onun gibi iyi bir oyuncu nasıl olurda böyle basit bi filmde oynar..
    avril-zehra
    avril-zehra

28 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    filmi beğenmedim , ne mesajı ne konusu ne oyuncuları , daha güzel filmler var
    sea-girl88
    sea-girl88

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    film güzel izlenmesi gereken bir şey olabilir fakat çok özensiz çeklmiş bir sahnede yukarda tutulan mikrofon düşüyor resmen ve biz bunu görebiliyoruz oysaki o bir kamera arkası unsuru...aynı sahneyi, tekrar çekmeleri gerekirken bunu yapmamışlar..!!
    kaanbasar16
    kaanbasar16

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    konusu bakımından biraz klasik bir filmdi ama seyretmeye değer bir film.seyretmeye neden olarak sadece oyuncularını gösterebiliriz.
    buffoon90
    buffoon90

4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    bence gayet güzel bir filmdi oyuncular çok iyiydi.izlerken hiç sıkılmadım
    burcin
    burcin

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    cok durağan,sıradan ama hoş bi film..
    acungio
    acungio

24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    bu filme dikkatttt değiL..Julia roberts dünyada kimse için bu sıkıcı ve türk karşıtı fikirleri de içinde barındıran bu filmi izlemem...! 0/10 :)
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Değişik bir konuyla kaliteli oyuncularla çekilmiş bir film. Ben gayet keyifli bir şekilde izledim. Bence gayet güzeldi.
    yesimbay
    yesimbay

18 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    film çok güzel değil; ama julia roberts varsa izlenir derim ben; özelllikle filmdeki feminist ve güçlü tavrı, kurduğu uzun ve zekice diyaloglarlarıyla filmi zaman kaybı olmaktan çıkarıyor, sanat tarihi hocası rolünü de oldukça başarılı taşımış üzerinde..
    miramus
    miramus

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Klasik öğrenci - sınıf çekişmesi...Julia Stiles ve Roberts filmin avantajları..İzlenilebilir izlenmese de olur :)
    iremma-gs
    iremma-gs

8 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    Ben çok sıkıcı buldum bu filmi konu hoş olabilir oyuncuların performansı ii olabilir -ki olmaması mümkün diil hepsi cidden işinin ehli insanlar - ama bi yerde sıkıyo film insanı bnce ii bi senaryo yazamamışlar daha farklı bi sunumla çok daha ilgi çekici bi film olabilirdi sonuçta ellerindeki materyal iyi ama kullanmasını bilememişler bu yüzden de vasatı aşamamış film...
    fragilegirl
    fragilegirl

1 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    julia roberts ın oyunculuğu yine üst seviyede.kadınların izlemesi gerek..ben sewdim
    cemol
    cemol

25 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    Konuya biraz feminist bir açıdan yaklaşan, yarı eleştirel,düşündüren,oyunculuk kalitesi yüksek 2004’ün iyi filmlerinden.Özellikle Kirsten Dunst’ın oyunculuğunu çok beğendim.İzlenmesi gerek
    Ahmet G.
    Ahmet G.

18 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    Filmi cuma günü ilk ekz izledim DVD’den.Beğendim diyebilirim.Bu tarz filmlerden fazlasını bekleyemzsiniz zaten,idare eder.J.Roberts her zamanki gibi performansı ile göz dolduruyor.Zaman geçirmek için tavsiye edilebilir.6/10