Hayatımda izlediğim en kötü komedi filmi diyebilirim.Yani içkili olmasam hayatımda sonunu getiremezdim.Baştan aşağı saçmalıklarla dolu.Ara sıra iyi espriler çıksa bile filme iyi demeye hayatta yetmez.Ne yazık son zamanlarda moda olan 'kaliteli ve güzel esprilere dayalı değilde saçmalamaya yönelik komedi filmleri' akımının tipik bir örneği.
American pastasından sora izlediğim en iyi gençlik filmlerinden biriydi fakat +18 olmasına rahmen bana biraz çoçukça geldi diyebilirim ama yinede çok eğlenceli bir filmdi. Gençlik filmi arıyorsanız kesinlikle öneririm :)
bende izledim şu ana kadar gençlik filmi diyince akla ilk cinsellik gelinio ama ne kadar gençlik filmlerine dalga geçilecek olsa bile fazla cinsellik içeren sahne yoktu aradaki üstsüz kızı saymazsak tabi bu arada birkaç güzel bölüm haala aklımda -jolienin silahı vaarr- ewde party yapmak yok tamamı oğlum bunlar beni en çok üldüren bölümlerdi ancak dalga geçilen filmlerin çok üstüne gitmişler yinede 10/6
Shes All That filmi ana senaryoyu olusturmakla birlikte 10 Things I Hate About You - Cant Hardly Wait - Cruel Intentions - American Pie ( Benim farkina vardigim bu filmlerle dalga geçiliyor belki baskada vardir) Bu gençlik filmleriyle birebir abartili sahneler çekerek dalga geçilmis. bu filmleri izleyenler için çok komik çünkü gerçek sahneyi biliyorsunuz. mesela ben bundan kisa süre önce Cruel Intentions filmini izlemistim onunla dalga geçilen yerlerde gülmekten gözümden yas geldi :) Bu filmleri izlediyseniz sizin için gerçekten süper bir film olur ancak dalga geçilen sahneleri bilmiyorsaniz saçma gelebilir uzuzn zamandir bir film beni bu kadar güldürmemisti. komedi katogorisine göre 6/10 eder ama kendi katogorisinde yani absürt film olarak 10/10 eder.