emre-cinal
21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ne bu puann yaaaa niye bu kadar azzz bu filmeee 10 üzerinden 20 verilmeli :) ama şaka maka süper filmm .. bi yandan aksiyon izlerkenn bi yandandaa takım elbise muhabbetinin geçmesii baya güldürüyor insanı :)
filmi 91-92 yıllarında tv de gösterildiği zaman izlemiştim, izlemekle kalmayıp videoya da çekmiştim, diyalogları ezberleyecek kadar çok izledim, nadirdir böyle filmler, zamanına göre yapılmış en iyi filmlerden biri hatta şu gün yapılan bir çok filmden bile iyi.. eğer izlemeyen varsa mutlaka edinsin ve izlesin pişman olmaz memnun olur ;)
bu filmin en beğendiğimsahnesi elektirik teli sahnesi çok güzeldi iki yönetmen çekmiş filmi bence ondan bazı yerleri kopuk gibi ama genel iyi film izlenirrrrrrr nede olsa stallone esprilerde geyik sakin ol endişelenme endişelendim:)
Çoğumuzun favori filmlerinden biridir.Değişik bir karizmaya sahiptir.Ayrıca filmdeki espriler ve ikilinin atışmaları çok güzeldir.Mutalak izlenesi ve ehr izleyişten tad alınası film.
tango ve cash i ilk izlediğimde uyku saatim geldiği için :D annemin yüzünden yarıda bırakmıştım ve hala o akşamı dünmüş gibi hatırlar ve sinirlenirim. Ama ziyanı yok bir kaç hafta sonra annem evde yokken izlemiştim hehe :) Yaklaşık 15 yıl önce
süper süper süper hem gülüp hem de aksiyon yaşamak istiyorsanız mutlaka izleyin hatcher de filmin sonlarına doğru da olsa güzelliğiyle filme estetik bir hava katmış:)
Tango & Cash 80li yıllardan gelen film efsanelerinden biridir.Zaten yakın bir zamandada film klasiklerden biri olarak kabul edilecek.Stallone iyi giyinmeyi seven,disiplinli ve planlı polisi çok iyi canlandırmış.Kurt Russel'da serseri ve disiplinsiz polisi çok iyi canlandırmış.İki oyuncuda birbirlerine karşı ezilmeden,sanki oyunculuk yarışına girmişler gibi süper oyunculuk ortaya koymuşlar.Bence sinema tarihinin en iyi polis ikililerinden biri.Stallone'un filmin başlangıç sahnesinde tırı durduruşu,Kurt Russel'ın Dont Go şarkısı eşliğinde stripz yapan Teri'nin dansını izleyiş sahneleri ,çok eğlenceli ve mükemmel sahnelerdi.Film tek kelimeyle harikaaaaaaa.
Çocukluğumun harika filmi oyunculara bakın zaten filmi izlemek için yeter sahneler dopdolu müthiş o zamanın en iyi yapımlarından biri şu ana oynasa şu anda izlerim böyle filmleri acaba bugünlerdede görebilecekmiyiz diye kendime sormnadan edemiyorum...
televizyonda tesadüfen denk geldi film bana da sonra bir baktım ki sylvester stallone ve kurt rusell abimiz oynuyormuş.o zamanın teknolojisine göre düşünürsek müthiş,süper bir film.gerek kovalamaca gerekse hapishaneden kaçış sahneleriyle hafızanızdan silinmeyecek bir başyapıt.keşke o sonda el bombası ile uçan adamı daha önceden öldürselerdi.9/10 kaçırmayın derim.
İşte müthiş bir aksiyon. Sinema tarihinin en iyi aksiyonlarından bir tanesi. Şimdinin 30 yaş civarı erkekleri için unutulmaz bir film. Şık giyinen, tertipli, düzenli ve belkide biraz pimpirikli bir polisle, salaş, müşkülpesent, dağınık bir polisin zoraki ama müthiş uyumunu perdeye taşıyan kült bir film Tango ve Cash.