'İyi polis / kötü polis' Bıkmamın imkanı yok bu filmden. Tema müziği enfes. 'Sosyete Polisi' ne benzetmiştim. Meğer aynı kompozitörün elinden çıkmış :)
Tek kelimeyle mükemmel bir film.stallone ve russell çok iyi bir ikili olmuşlar.filmin konusuda gayet güzel ve akıcı ilerleyen bir film.filmin aksiyonu,komedisi yerli yerinde mutlaka izlenmeli 10/9
"Tango"nun kız kardeşi için endişelenmesi ve "Cash"in onu çıldırtmak için elinden geleni yapması komik gelmişti :D İkisinin birbirini tamamlaamsı çok hoşuma gitmişti :)
9 / 10 kesinlikle bıkmadan izlenir her seferinde ;)
televizyonda tesadüfen denk geldi film bana da sonra bir baktım ki sylvester stallone ve kurt rusell abimiz oynuyormuş.o zamanın teknolojisine göre düşünürsek müthiş,süper bir film.gerek kovalamaca gerekse hapishaneden kaçış sahneleriyle hafızanızdan silinmeyecek bir başyapıt.keşke o sonda el bombası ile uçan adamı daha önceden öldürselerdi.9/10 kaçırmayın derim.
Fazla kafa yormadan izleyebileceginiz oldukca eglenceli bir yapim. Stallone ve Russell birbirine zit polislerde hic fena degil. Ama filmin en guzel yani tabii ki Teri Hatcher... (5/10)