Çok iyi bir film.İzledikten sonra etkisinden çıkmak kolay olmuyor.Aksiyonu ve gerilimi kuvvetli.Hiç ummadığınız biri de katil olabilir dercesine sonuna kadar ilgiyle izletiyor..
yok neymiş 20 dakka sonra katili bulmuş yok 10 dakka önce bulmuşlar yok neymiş filmin sonunu kafasından yazmışlar tabi tabi senarist hepinize önceden senaryoyu dağıttı demi. filme böyle saçma ve gereksiz eleştri yapılmamlı kaliteli bir yapım. konu klişe falanda degil sürükleyici....hele o kan testi yaptıkları sahnede sinemada 10 d.k mola verildi valla nasıl beklediğimi anlatamamm
gerçekten çok güzel bir film sonuna kadar nefesler tutuluyo ve katil kaç kişinin rolüne bürünüyor aama sonunda katil çıkan kişiye inanaamıyosun süper tavsiye ediyorum arkadaşlar__
bugun filmin vcd izledim sıcagı sıcagına yorumumu sizinle paylaşmak istedim film mükemmel testere havası sezdim ama film gercek ten harika izlemenizi tavsiye ederim
konu sıradan da olsa iyi kurgulanmış tipk bir katil kim filmi . bazılarının dediği gibi katilin kim olduğu belli , yada katil hemen anlaşılıyo sözleri bana inandırıcı gelmiyor , sadece tahmin edilir . Ne yalan söyleyeyim ben katili tahmin ettiğimde filmin sonunda yanıldığımı sandım ama sonu da güzel yapılmış... Şu nu da söylemeliyim katili doğru tahmin ettim sadece önsezi ile bildiğimi iddaa etmiyorum ancak film hakkında ki düşüncelerim ; inanın bana izlediğinize pişman olmayacağınız gerilim yüklü güzel bir yapım
kabul ediyorum konu çok klişe ama kendine bağlayan bi film yani olaylar çok ii organize edilmiş kesinlikle izlenir derim çığlık 1 den sonraki en ii seri katil filmlerinden biri