Ne zamandır bir filmi bu kadar merakla ve diken üstünde izlememiştim çok güzel zekice kurgulanmış bir gerilim filmi olmuş yönetmeni tebrik ediyorum çünki filmin konusu çok özgün.Bir saniye bile sıkılmadan izleyeceğiniz çok sürükleyici bir film boşuna tahmin yapmayın çünki hiçbiri tutmaz eğer arkadaşlarınızla izlerseniz bu filmi bence daha iyi olur.8/10
film güzeldi,yani yazacak pek yorum da bulamıyorm.izlemek benim için vakit kaybı olmadı ama izlemesem de olurdu.bildiğimiz klasik polisiye türü filmlerdendi...yanlız kurbanların ölüm sahneleri çok güzeldi o ayrı...
Tabii ki başyapıt değil, ama iyi bir film. Heyecan, gizem, kaygı bir dolu duyguyu yaşatıyor bence. Ben izlerken çok keyif aldım, canınız adamakıllı bir macera filmi istiyor ve sıkılmadan sonunu getirmekse niyetiniz bu filmi es geçmeyin. Biraz klişeleri var ama rahatsız edici boyutta değil. fikrimce; izlenildiğine pişman olunmayacak bir yapım.
açıkcası evet bazı filmlerden alıntılar var gibi durmasına karşın(testere,çığlık,kimlik gibi)bir solukta izlediğim heyecanlı ve gerilimli bir filmdi..ölüm sahneleri ve olayların birbirleriyle bağlantıları müthişti..kısacası güzel ve heyecanlı bir akşam geçirmek isterseniz kesinlikle seyredin derim..
Ben de filmi 1.5 sene önce cdden izledim. Gercekten super bir film, yalniz ikişnci cdde 30 dak atlanmisti, yine de guzeldi. Sinemada izlenince super heyecanlanılacak bir film. 9/10
Filmin sonu gerçekten hiç ummadığınız gibi bitiyor, Film süresince arkadaşlarla o kadar tahmin-kurgu yaptık hiç biri tutmadı İzlemenizi tavsiye ederim 8,5/10
agatha christie nin en sevdiğim kitabı olan 10 küçük zenci ye çok benzeyen bir film katili tahmin etmeye çalıştım film boyunca ve hep düşüdüğüm kişi öldü:) ben sevdim 9/10