cudiferat
24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmin sonu gerçekten hiç ummadığınız gibi bitiyor, Film süresince arkadaşlarla o kadar tahmin-kurgu yaptık hiç biri tutmadı İzlemenizi tavsiye ederim 8,5/10
Filmi seyrederken sürekli olarak 'katil kim?' sorusuna yanıt arıyorsunuz.Bu tür filmlerle ilgilenenlere biraz klasik gelebilir ama genel olarak film son derece başarılı...
yok neymiş 20 dakka sonra katili bulmuş yok 10 dakka önce bulmuşlar yok neymiş filmin sonunu kafasından yazmışlar tabi tabi senarist hepinize önceden senaryoyu dağıttı demi. filme böyle saçma ve gereksiz eleştri yapılmamlı kaliteli bir yapım. konu klişe falanda degil sürükleyici....hele o kan testi yaptıkları sahnede sinemada 10 d.k mola verildi valla nasıl beklediğimi anlatamamm
kabul ediyorum konu çok klişe ama kendine bağlayan bi film yani olaylar çok ii organize edilmiş kesinlikle izlenir derim çığlık 1 den sonraki en ii seri katil filmlerinden biri
Yine klişe bir konu. Adada yalnız başlarına olan bir grup insan, esrarengiz bir şekilde sırayla ölmeye başlar ve siz katilin kim olduğunu bulmaya çalışırsınız. Araya birkaç enteresan bulmacavari öğeler katılsa da klişelikten kurtulamıyor. Oyunculuklar da üst düzey değil. Netice olarak vasat bir film bence. Ama bazı zekice sahneler nedeniyle izlenebilir. 6/10
Renny Harlin,Hollywood’da gözden düşmeden önce,en popüler zamanında bile bu kadar iyisini çekememişti.’’Mindhunters’’,baştan sona sürprizlerle dolu,zekice yazılmış senaryosuyla aynı zamanda en iyi Harlin filmi. 7/10