çok güzek aksiyon dolu izlenmesi gereken bi film..hala izlemeyener varsa izlemleri onlar için iidirsonnunu tahmin edemediin insanın kanını donduran 9/10 luuk bi film..:;)
4*4 lük bir film arkadaşlar mutlaka izlemelisiniz bence herşeyiyle on numara diyebilirim çok kaliteli cd kapağının kalitesizliğine aldanıp almamıştım ama sonradan meğer ne kadar guzelmiş dedim. iyi seyirler...
super aksiyon filmin coğu nefes tutularak izleniyor ama cok da abartmaya gerek yokk. guzel film diyebilirim özellikle sonu baya surpriz bitiyorr belliydi en basından diyenleri takmayınn son ana kadar anlayamıyorsunuzz
Ne zamandır bir filmi bu kadar merakla ve diken üstünde izlememiştim çok güzel zekice kurgulanmış bir gerilim filmi olmuş yönetmeni tebrik ediyorum çünki filmin konusu çok özgün.Bir saniye bile sıkılmadan izleyeceğiniz çok sürükleyici bir film boşuna tahmin yapmayın çünki hiçbiri tutmaz eğer arkadaşlarınızla izlerseniz bu filmi bence daha iyi olur.8/10
çok başarılı bir aksiyon gerilim filmi,gerçekten her sn diken üstünde izliyorsunuz.Katilin en başından beri kim olduğunu anlasanızda-benim gibi:)-son sn ye kadar acaba şimdi ne olacak sorusuna yanıt arıyorsunuz.çok sürükleyici,alanında gerçekten iyi