filmdenanlar
12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
gerçekten etkileyici bi film finali tahmin etmek zor.katil kim tarzı filmler arasında bence üst sıralarda.kurgusu etkileyici herkesin katil olabileceğin düşünüyorsunuz.mutlaka izleyin
Gerilim tarzında gerçekten güzel bir film.Ölüm sahneleri de son durak gibi ilginç ve kestirilemez.Bir sonraki ölecek kişinin belirsizligi ve nasıl öldürülecegi ise insanı yeterince meraklandırıp geriyor.izlemeyenlere tavsiye ederim.
iyi film izlemek istiyosanız işte size kaçırılmayacak bi film konu,seneryo, oyunculuk hepsi mükemmel ve final sahnesi bence bu kadar şaşırtıcı ve etkileyici olabilir 10 üzerineden 10 ve mutlaka izleyin derim
muhteşem bir yapıt bence.akıl dolu bir film.inanılmaz zamanlamalar.insanların kurulu saat gi esrarengiz şekilde ölüşleri.filme ayrı bi heycan katıyor.izlemenizi tavsiye ederim.
Konu her ne kadar klasik olsa da zevkle izlenilek bir film.Katilin kim olduğu konusunda sizi birçok kez yanıltıyor.Mutlaka izlenmesi gereken bir film değil ama izleyen de pişman olmaz.
güzel bir filmdi aksiyon kesilmiyor neredeyse işte film budur diyeceğinizz bir film çok beğeneceksiniz hiç şüpheniz olmasın tahmin yürütemiyeceksiniz bundan emin olun :D
sırf sonunu kimse tahmin edemesin diye epeyce zırvalanmış.katil de nedense hep en masum görünen bir gizli psikopat çıkıyor.onca kişiyi linç etmesinin elle tutulur hiçbir nedeni yok.sıradan çok şey var.katilin kötü geçmiş çocukluğu, sonunda nedense hadi beni tebrik et der gibi son kalan kişiye kurgusunu açıklaması, bunu şöyle yaptım şunu böyle yaptım...belki cinayetler güzel kurgulanmış ama yakalanmadan ve hiç bir iz bırakmadan takım arkadaşlarını bırakıp onca kurguyu saniyesi saniyesine nasıl hazırlamış merak konusu.filmde gereksiz bir sürü ipuçları var, alakasız bir kabile hikayesi, domino taşları, saatler..ve binlercesi.baştan sona çok sürükleyici bir film ama film bittikten sonra geriye bakarsanız bir sürü mantıksızlıklar kafanızda cevap bulmaya çalışıyor.kafa yormadan sırf atraksiyon olsun diye izlenir sadece.işte bu kadar..