kimse kimsenin yorumuna göre film izlemediğine göre burda kimseyi eleştirmenin anlamı yok. film son zamanlarda çevrilen saçma filmlere nazaran 10 numara bi filmdi.7/10
Cok kötü bir senaryo(inandırıcılık sıfır),oyuncululklar rezalet film sizle alay ediyor bunun nedenini anlayamıyorsunuz geciniz efem ben bunları cok yedim 1/10
Film izlemeyen yani film kültürü düşük arkadaşların hoşuna gitmiş olabilir senaryo ancak o kadar da sürpriz bir durum yok..Tv lerde izlediğimiz onca filmden bir tanesi adeta..8.1 puan almasını komik buluyor ve bir kez daha oy verenler beni hayal kırıklığına uğratıyor..5/10
Tabii ki başyapıt değil, ama iyi bir film. Heyecan, gizem, kaygı bir dolu duyguyu yaşatıyor bence. Ben izlerken çok keyif aldım, canınız adamakıllı bir macera filmi istiyor ve sıkılmadan sonunu getirmekse niyetiniz bu filmi es geçmeyin. Biraz klişeleri var ama rahatsız edici boyutta değil. fikrimce; izlenildiğine pişman olunmayacak bir yapım.
güzel bir film diyerek baslayalım yoruma..ama katili bulabilirsiniz.sahsen ben tahmın ettım ve dogru cıktı.katil kendini belli ediyor zaten.buna ragmen film gercekten sürükleyici ve aksiyon dolu.izlemenizi öneririm.10/7
Çok iyi bir film.İzledikten sonra etkisinden çıkmak kolay olmuyor.Aksiyonu ve gerilimi kuvvetli.Hiç ummadığınız biri de katil olabilir dercesine sonuna kadar ilgiyle izletiyor..
film vasatın altında çünkü bu tarz filmlerde kurulan tuzakların kim tarafından ve ne şekilde kurulduğunun filmin sonunda gösterilmesi lazım ki gösterilmemiş,kötü bir film...