angel-yangel
28 Ekim 2005 tarihinde eklendi
ben bu fılmı seyır edelı 1,5 sene oldu nerdeydı bunların kafaları fılmı rafta falan unuttular herarde bunu kım yaptıysa ayıp etmış cok super bır fılım cıkar cıkmaz gıdın ve ızleyın yada dvd nız varsa dvd sını heryerede bula bılırsınız ıyı seyırler
Seyircininde dikkatinin öne çiktigi seyretmeye deyicek katilin aralarinda oldugu bilinen bir grubun yasadigi çatisma.Wasat olan kismi ise Güsel ama klasik konusu...
muhteşem bir yapıt bence.akıl dolu bir film.inanılmaz zamanlamalar.insanların kurulu saat gi esrarengiz şekilde ölüşleri.filme ayrı bi heycan katıyor.izlemenizi tavsiye ederim.
filmi bir kez izledim ve dikkatsiz izlemiş olmalıyım ki 20. dakikasında katilin kim olduğunu anlayamadım anlayan arkadaş hatırlatırsa sevinirim.bence harika bir senaryo.
izlenebilecek bir gerilim filmi,sırayla ölümler ve ölümlerden önceki ipuçları ve katilin beklenmedik birisi çıkması filmi izlenebilir yapıyor,sürekli film izleyenlerin bu filmide kaçırmamasını öneririm..
iyi film izlemek istiyosanız işte size kaçırılmayacak bi film konu,seneryo, oyunculuk hepsi mükemmel ve final sahnesi bence bu kadar şaşırtıcı ve etkileyici olabilir 10 üzerineden 10 ve mutlaka izleyin derim