Hayatta ne zorluklarla baş edenler var. Bunlar bikaç sıkıntıya dayanamayıp kolay yolu tercih ediyorlar. Ne etkileyici ne de güzel bir film. Vaktinizi bununla harcamayın.
fena değildi ama çok da gerekli değil.vakit öldürmek için tercih edilebilir.bir de şimdinin popüler oyuncularının küçüklük hallerine şahit olmak için izlenebilir.ama dediğim gibi bence sıradan bir filmdi,sıkmasa da.
Film,gayet güzel.Ergenlikle birlikte oluşan cinsel dürtüler ve katı kurallı bir ailenin içinde büyüme ile gelişen sorunlu gençlik ve bunun doğuracağı sonuçlar gibi konular başarılı bir şekilde anlatılmış.Başlangıcı ve sonu ile ayrı bir etkileyiciliği olan bu film gençlere ve velilere ders verici,akılda kalıcı.
daha ilk defa bu gece izledim ve çok beğendim.izlemeye değer.ama josh hartnett filmde çok komik.saçları falann çok garip durmuşş.ah ahh nerde o karizmatik johsss
filmi izleyeli uzun zaman oldu..ama filmin çok kaliteli bir film olduğunu söylemeliyim.genç kızların sorunlarını güzel ele almışlar.kirsten dunst ise gerçekten çok başarılı filmde.filmin adında bile ne anlamlar gizli.filmin sonu ise gerçekten çok trajik.ben sevdim bu filmi.
aslında ben filmi 2veya 3 sene önce izledim ama çok olmasada birazcık hatırımda var.SUPER bir film.izlediğimde etkisinde bayağı kalmıştım.hatta film bittikten sonra kafamda bir suru soru oluştu.ama bir turlu yanıt bulamadım.izlemenizi tavsiye ederim!