salaris
15 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Bu filimi çocuklara bile izletseniz böyle şeylere sadece güler geçer.Ama öyle bir hava estirildiki yani bu filimi beğenmeyenler sanattan anlamayan cahi olarak lanse edildi.Ama aynı kralın çıplak olduğunu birileri söylemeli.Filimi izelmeye değer kılan tek şey bence görsel efetleridir.Gerisi boş.
Ya bu hayranlık nedir anlamadım?Filmde bir kere benı çeken bir tema yok...bazıları MATRIX için saçma diyor onlara cevap vermek ıstıyorum özellikle Sarsar arkadasımıza: Bir kere Matrix Sinema tarıhınde çığır açtı gerek kamera çekim teknikleri gerek özel efekt leri gerek müziği gerekse konusu ile..Herkezde bir matrix cılgınlıgı aldı gıttı TV lerımız de ımam lar cıkıp tartışmadılarmı (: yanı bu denli bir filme haksızlık yapılıyor... bana gore lord guzel fılm ama matrıx ınde en azından 3 dalda odul alması gerekır... 1+ The Matrix
cok abartıldığı için hayal kırıklığına uğradığım film,indiana jones filmleri bile daha fantastik.sosyo-psikolojik bir deney için çekilmiş bir film.insanlara süper dayatması ile insanlarında öyle zanettiği.