4,7
Yüzüklerin Efendisi: İki Kule hakkında görüşlerin ?
29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
savaş sahneleri harika .izleyin..
23 Eylül 2002 tarihinde eklendi
Mükemmel bir kitabın filminin de ona yakışır şekilde olacağından eminim
12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok actionlu bi filim ve serinin en iyisi bence
19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence 2 1den daha ve daha guzel harıka bır fılm ya 10 puan tam
7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu film için daha ne söylenebilir ki bu kadar iyi bir filmin devam bölümünden beklenen bir film olmuş iki kule migfer dibi savaşına dikkat edin sinema da bu büyüklükte bir savaş sahnesi daha önce görülmedi(kralın dönüşüne kadar)kesinlikle en iyi devam filmi üçlemeye yakışır bir bölüm.
24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
üç serinin belkide en göze batacak ama aralarında en az ilgi gören filmi bence bunu haketmiyor buda diğerleri gibi muhteşem
24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu filmde rohan halkına ağırlık verildiği için dahada bir güzel olmus bu 3 leme sinema tarihinin basyapıtıdır.
23 Nisan 2008 tarihinde eklendi
efsanenin ikinci filmi bence diger iki filme oranla iyi olmadıgı kesin ama olaya birde şurdan yaklaşmak lazım bu tek bir film üçe bölünmüş yani anlayacagınız filmin başarısız filmi yok filmin açılış sahnesine diyecek yok, peki legolasın izleyicileri neşelendirici tavrı, gollumun oscarlık performansı ve sinema tarihinin en uzun savaş sahnelerinden biri olan migfer dibi muharebesi muazzam, efsaneler anlatılmaz ama ballandırılır arkadaş.
1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
gelmiş geçmiş en güzel filmlerden birtanesi 10/10
20 Aralık 2002 tarihinde eklendi
harika bir film daha gitmedim ancak pazara uygun bir yer bulabildim oda gece 22.00 a bakalım pazartesi sabah işe nasıl gidicez ama bu son gidişim olmayacak.... isacmıdır nedir o tarz insanlar kesin kendini beğenmiş entel dantel bir tiptir
2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
3cü film daha güzel olmasına rağmen savas sahneleri çok kısa,bu filmde daha güzel gibi.
20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu flime kimse laf edemez hayatımda izlediğim en iyi flim
sinema
1 ziyaretçi
5 Şubat 2016 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en güzel film serisi daha iyisi yok..hayatımda izlediğim en güzel film serisi daha iyisi yok..hayatımda izlediğim en güzel film serisi daha iyisi yok..hayatımda izlediğim en güzel film serisi daha iyisi yok..hayatımda izlediğim en güzel film serisi daha iyisi yok..hayatımda izlediğim en güzel film serisi daha iyisi yok..