Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
    4,7
    Yüzüklerin Efendisi: İki Kule hakkında görüşlerin ?

Ekrem Doydu
    Ekrem Doydu

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    ilk filme göre daha efektif bir film olmuş ve gerçekdende istenince neler yapılabileceğini bize gösteren devasa bir yapım olmuş..
    odinhan
    odinhan

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Konunun ilerleyişi serinin ilk filmine göre ivme kaybetsede,savaş sahneleri ve özel efektleri ile beğenimi kazanan bir devam filmi.10/8
    defne-sude
    defne-sude

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Yüzüklerin efendisi filminin serisini seyrettim muhteşem.
    sbernetik800
    sbernetik800

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bu film için daha ne söylenebilir ki bu kadar iyi bir filmin devam bölümünden beklenen bir film olmuş iki kule migfer dibi savaşına dikkat edin sinema da bu büyüklükte bir savaş sahnesi daha önce görülmedi(kralın dönüşüne kadar)kesinlikle en iyi devam filmi üçlemeye yakışır bir bölüm.
    emre-35-88
    emre-35-88

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    GösTeriLmeyen sahneler!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaslar fılmın gosterılmemıs sahnelerını ızleyın ınternetten ya da dvd den gosterılmeyen sahneler daha bır hos lotr exented yazıp gosterılmeyen sahnelere bakabılrısınız benım favorı fılmlerımden biri:) hatta exentedler duzenlenıp yenı fılm bıle cekılebılır sadece oneri:)
    Said Yılmaz
    Said Yılmaz

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    dünyanın gerlmiş geçmiş en güzel film en az 20kere seyrettim bıkmadım hala lord of the rings extended edition adlı eserde lord ofthe ringsin görünmeyen sahneleri var onlarıda izleyin nerler çıkcak bilmediğiniz. normalden daha çok savaş sahneleri var izlemenizi tavsiye ederim
    bilqe-06
    bilqe-06

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    En az birincisi kadar güzeldi
    ismail7172
    ismail7172

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Ne hikmetese bu film ve serilerini sevemedim gitti hiç çekmiyo beni senaryosu da baya bi saçma geliyo oyunculuğuna bişey dediğim yok ama film çok mantıksız geliyooo bana izleyecek olanlar yorumumu okuyupda etkilenmesinler lütfen.burda bir realite var binlerce insan beğenip puanlamışlar birka çıkıntı:D filmin değerini belirleyemez...
    zafer-calayoglu
    zafer-calayoglu

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    insanı sinemaya aşık eden sevdiren başyapıtların gelemsi dileğiyle bu film 10/10 hakediyor. miğfer dibi savaşını hatırlamayan gandalfın tepeden yükselişini görmeyen kalmasın ben hala evimde arkadaşalrla yüzüklerin efendisi günü adı altında seriyi ard arda izliyoruz. katılmak isteyen mesaj atsın yada zafer_calayoglu72@hotmail.com adresimi eklesin
    silkroad164
    silkroad164

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    gelmiş geçmiş en güzel filmlerden birtanesi 10/10
    fernando-meto
    fernando-meto

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten mükemmel bir film.
    Hayatın görünmez yüzünü;acıyı,intikamı,tutkuyu,hırsı adeta içimizdeki hayal gücünün ufkunda anlatmış;Peter Jackson ve ekibi..
    Helal olsun;bu filmi izlemeden ölmeyin ..
    beck31
    beck31

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Serinin savaş sahneleri açısından en tatmin edici bölümü ve harika görsel efektleriylede unutulmaz bira başyapıt.
    hurin01
    hurin01

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    ailem kafayı yediğimi düşündüren serinin 2inci film.sarumanın ihaneti, ak gandalfın atçan yurda ziyareti,miğfer dibi savaşı ve daha çok şey bu filimde.
    atakanozruh
    atakanozruh

23 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Harika LotR üçlemesinin gelişme kısmını oluşturan mükemmel bir ikinci film. Sinema tarihinde çığır açacak bir başyapıt daha.
    whiterabbit-27
    whiterabbit-27

23 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    efsanenin ikinci filmi bence diger iki filme oranla iyi olmadıgı kesin ama olaya birde şurdan yaklaşmak lazım bu tek bir film üçe bölünmüş yani anlayacagınız filmin başarısız filmi yok filmin açılış sahnesine diyecek yok, peki legolasın izleyicileri neşelendirici tavrı, gollumun oscarlık performansı ve sinema tarihinin en uzun savaş sahnelerinden biri olan migfer dibi muharebesi muazzam, efsaneler anlatılmaz ama ballandırılır arkadaş.