Valla bana göre Kuzuların Sessizliği ve Hannibal ın yeri çok ayrıdır.Bu filmlerdeki gerilimi, korkuyu, etkileyiciliği Red Dragon da malesef bulamadım desem yalan olmaz...Yani Hopkins in az görünmesi etkili olmamasımı yoksa Edward Nortonun oyunculuğunun performasının düşüklüğümü buna etken bilemiyorum...7/10...
bence edward nortonun filmdeki prformansı hayli iyi...ayrıca filmdeki karakteriyle kendisininde metod aktörü olduğu belirginleşmiş...filmde sanki anthony hopkins daha arka palndaymış gibi gözüksede aslında hikayenin birazda onun üzerine kurulduğu kesin...filmde sonrası belirgin oplan bi çok sahne var ama yinede sürükleyici....ayrıca katilin belirgin olması filmin dezavantajlarından birisi.müziklerde gayet güzel..filme cuk oturmuş desek yeridir.filmdeki oyunculuklar gayet doyurucu ama katili oynayan oyuncu gerçektende bya bi iyiydi....ayrıca filmin sonuda izlemeyenlere sürpriz olsun..:))8/10
Edward Norton'a iyi adam rolü yakismiyor... The Score ve Italian Job filmlerindeki gibi kotu adam rolü, aldatan, arkadasini sirtindan bicaklayan adam rolune ise cok uygun bir tip.. Film fena degildi, ama siradandi, hele o son... Her filmde ayni sey. Scream filmleri tarzi, basit bir son..
Film zaman insanı heyecanlandırıyor.. Ancak kolay tahmin edebileceğiniz sahnelerin bolca olması filmin karizmasını biraz çizmiş! Sonuç olarak Hopkins ve Norton çok iyi aktörler.. Filme kalite katmışlar...
harika bi kadro olmasına rağmen devam filmi olma kaderini taşıyor sanki.. bu da kuşkusuz çokk başarılı ama insan izlemeden önce daha iyi bişey beklio devamı olarak.. gene de kaçırmayın derim.. izlerken etkilenmiştim.. ne de olsa anthony hopkins ve edward norton'ın oyunculuğu var!
Şimdi kadroya bakıyorum, sahip olduğu mirasa bakıyorum, artık kitleler tarafından kabul görmüş kötü karaktere (Lecter) bakıyorum ve daha iyisini bekliyorum. Daha iyisi için pek çok artısı olmasına rağmen başaramıyor film bunu. Vizyonda kaçırdığım için geçenlerde arşivime kattığım zaman izleyebildiğim film ne yazık ki beni hayalkırıklığına uğrattı. Adrenalinizi belli bir seviyede tutuyor film ama Kuzuların Sessizliği'nin performansından çok uzak ne yazık ki... Yine de türü ve seriyi sevenler izlesin tabi ki, benim gibi.
dr. lecter trilojisinin en iyi halkası. edward norton'un başrol olması filmi bambaşka yapıyor.. bu arada serinin filmlerini sıraya koyarsam da: 1-kızıl ejder 2-kuzuların sessizliği 3-hannibal (gerçekten serinin çürük halkası)
bence film guzel fakat oyle abartılı harika degil..bu bolum yapılmasada olurmuş kuzuların sessizliğinden sonra hannibal vasat kaçmıştı.buda oyle geldi bana mukemmel degil fakat vizyondaki onca saçma sapan filmlerden daha iyi ve kaliteli o kesin.hannibal karakteri anthony hopkins için yazılmış sanki mukemmel oynuyor hopkins.kesinlikle izlenmesi gerek en azindan bir hopkins ve hannibal olayı var.final sahnesini cok begendim harika idi.
bence film cok basarılıydı , konusu klasıklesmıs olsada , perdeye yansıtıldıgında aynı heyecan ı ızleyıcıye verdı . ozellıkle kuzuların sessızlıgı ve hannıbal ı ızleyıp te sevenlerın kacırmaması gerekır dıye dusunuyorum hatta fırsatları varsa bır gununu 3 ununde dvd sını ızlemege ayırsınlar :) konu olarak dıgerlerınden pekde kopmamıs tema aynı ama cok ıyı bagladıgını soyleyebılırım
BENCE FİLM TEK KELİMEYLE BERBATTI. GEÇEN SENE HANNİBAL' DA AYNEN BÖYLEYDİ BU SENEDE RED DRAGON AYNI TATI VERDİ. BENCE OYUNCULARIN İSİMLERİNİ KULLANILARAK YAPILMIŞ BİR FİLM. ÇOK SIRADAN İNSANI SIKTIKCA SIKIYOR. SÖZDE KUZULARIN SESSİZLİĞİNİN DEVAM NİTELİĞİ DİYORLARDI AMA ONUNLA UZAKTAN YAKINDAN BİR İLGİSİ YOK. RED DRAGONUN DEVAMIDA OLACAK AMA BENCE HİÇ YAPMASALAR DAHA İYİ OLUR ÇÜNKÜ İYİCENE BOZULACAK BUNDAN EMİNİM. FİLM TEK KELİMEYLE BERBATTI ONUN İÇİN AYRDIĞIM ZAMANA ACIYORUM