Kusursuz Yabancı
    3,6
    Kusursuz Yabancı hakkında görüşlerin ?

erhangeldec
    erhangeldec

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bence halle barry nin performansı çok iyi filmi gerilimden sıkıcılığa götüren tek isim willis tüm bu eleştirilere rağmen benzerlerine oranla başarılı bir yapım.
    sena-cos
    sena-cos

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    geçti artık bruce willis halle berry devri
    yaratıcı olun biraz ya sıkılmadınız mı
    nephthysus
    nephthysus

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Filmler gösterime girmeden önce puanlamaya kesinlikle acılmamalılar puanına kanıp istenilen düzeye ulaşamamış filmlerde vakit kaybetmemeliyiz.Perfect stranger da bu kategoriye tam oturuyor.Senaryosunu prestige e benzetmeye çalışmışlar pek çok acıdan fakat ondaki başarının 10 da 1 i bile yoktu özellikle filmin final sahnesi ders niteliğindeydi,her şey birbirine girmiş senaryo falan kalmamış.Film dağınık karakterlerin yaptıklarışeyleri niye yaptıkları belli değil aslında ne yaptıklarıda belli değil.oyunculuk orta düzey,bruce willis bu filmde niye oynamayı kabul etti anlamıyorum.iyi niyetle birşeyler yapmaya çalışmışlar belki ama olmamış aldıgı puanı haketmeyen bir yapım konusu orjinallikten uzak hani yapacak hiçbir şeyiniz yoksa sıkıntıdan patlamak üzereyseniz,hayatınızı kurtarmak için gidilebilecek bir yapım.
    kayser-soze-2
    kayser-soze-2

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    noir subject’e katılıyorum. bence de film vizyona girmeden yoruma açılabilir fakat puanlamaya açılmamalı. bu yüzden çok kişi yanılıyor. oyuncu kadrosu falan güzel olabilir, bu yüzden film illaki güzel olacak diye de birşey yok yanii..
    sinema
    1 ziyaretçi
    20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    gerçektende beyaz perde puanlarını artık esas almadan bakıyorum filmlere film gelmeden puanı 8 lere 9 lara çıkartılıyor sonra ne kadar kötü olsada 6 nın altına inemiyor gereksiz yere seyirci yanıltılıyor
    madren
    madren

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Filmi izlemedim henuz yorumlardan birkaçını okudum en azından şunu söyleyebilirim Bruce willis bir filmde oynuyorsa film izlenmeye deger çünkü o adamın oynadıgı filmlerin %95 i herkes tarafından begenilmiştir! Çünkü boş bir konusu olan filmlerde oynadını görmedim. Şimdi diyecesiniz konusu aynı olan filmler ve hadi bu filim Bruce Willis'in %5 lik filmlerine giriyorsa diye :) o zaman izleyip karar verecegiz:P

İyi seyirler
    fatalrhyme87
    fatalrhyme87

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bende noir subjecte katııyorum filmin oyuncularına ve fragmanlarına bakılıpta filme aşağılıyıcı veya tam tersine övücü kelimeler kullanılması yanlış bırakın izleyenler değerlendirsin
    oppositedevil
    oppositedevil

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bence çok akıllıca çekilmiş bir film izlenmeye değer !
    sibeldamla
    sibeldamla

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Filme bugün girdim, güzeldi. Hally in oyunculuguna gercekten cok bayildim. En cok filmin sonunu beyendim. Film güzeldi ama ille girilmesi gereken bir film degil.
    akselz
    akselz

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    filme puan veren herkes izleyipte mi puanladı acaba?buraya bakıyorum 8.3,imdb ye bakıyorum 4.9 puan.büyük bi çelişki var??filmi izlemeden ya da sadece fragmanı görüp puan verilmese iyi olur..
    fatihhancar
    fatihhancar

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    fragmani izledim - ama filmden beklentilerim pek dusuk ... Tamam Bruce -Halle iyi ikili olmuslar ama Bruce'UM diger filmlerdeki cazibesi yoktu...
    ebeleren
    ebeleren

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    cok basarili bir film... bruce wills and berry yine cok basarililar.... izlenmeye deger :)
    arifozdemir
    arifozdemir

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Eğer Willis ve Halle Berry varsa muhteşemdir.. willis açısından hayatının filmlerinden olabileceğini düşünüyorum.. Sabırsızlıkla bekliyoruz.. Fragman müthiş..