Kusursuz Yabancı
    3,6
    Kusursuz Yabancı hakkında görüşlerin ?

Fatih Kocaer
    Fatih Kocaer

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    oyuncular birbirine oturmus olmasından ziyade final harika film izlenir kacırmayın derim ben 2. filmin cıkmasını isterim ama gorunus o ki su sıralar 2. film icin bi calıma haberi almadım saygılar 3-ben
    cihangir-ozdemir
    cihangir-ozdemir

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Filmde gözüken herşeyin aslında öyle olmadığı sonradan ortaya çıkan filmlerden.

Çok iyi değil ama kötü hiç değil.
    hilkayist
    hilkayist

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    filmin sonuna göre içeriğinde ne saçma ve uyumsuzluk olan sahneler olduğunu anlıyorsunuz
    farklı bir senaryo ortaya koymaya çalışmışlar ama falso..zaman kaybı..
    nisay97
    nisay97

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en berbat filmlerdendi, halle, wills ve ribbs bu filme ne için dahil olmşlar anlamadım, sırdan 3 oyuncu olsa daha iyi olur en azından film berbat ama oyuncular için izlenir zihniyeti doğmazdı, burdaki yorumlara rağmen oyuncular hatrına izledim, 10 üzerinden sadece 1..
    1983gs
    1983gs

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    çok matah bir film degil bence konusu falan sıradan olmuş pek beğendiğim söylenemez ama izleyin ...
    head-to-head
    head-to-head

4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Bence insanlar çok fazla eleştiriyorlar filmi.Tabiki Bruce Willis olduğu için ama artık olamaz the sixth Sense yıllar önceydi.Zaten Bruce Willisin senaryo üzerinde o kadar yön verecek bir şeyi yoktu.Biraz görüntü olsun biraz da film sükse yapsın diye oynatılmış belliki.Güzel senaryo güzel son güzel oyunculuklar.Ben sıkılmadım şahsen ve çok merak ettim sonunu.
    rocketgirl-2
    rocketgirl-2

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    büyük oyunculardan beklenmicek,sıkıcı bir flm.
    ajmet
    ajmet

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    hic yakismamis bruce willis e son derece gereksiz bir film
    keremer
    keremer

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    kesinlikle yetersiz bir film. hiç ama hiç beğenmedim diyebilirim. bruce willis çok pasif bu filmde. aslına bakarsanız lucky number slevin filminden sonra bruce willis’i böyle tarz olarak benzer ama hakikaten kötü bir filmde görmek hiç hoşuma gitmedi.
    desiredesire
    desiredesire

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    filmin gidişatı idare ederdi ama sonunda gösterilen flashbeck lerde filmden sahneler yoktu.Orası yanlış olmuş birkere.Hani Testere filminin sonunda gösterilen flashbeck lerle olay açığa çıkarya bunda öyle bişey yok.Eğer yapacak hiçbirşeyiniz yoksa evde tek başına çok canınız sıkılıyorsa izleyin derim .Ama yinede tavsiye etmem :)
    melody-89
    melody-89

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    fazla güzel diildi hele sonu şaşırtıcıydı tavsiye etmem
    areano
    areano

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    bir cinayet ve katil kim..?birkaç ihtimaliniz oluyor..ama sırf farklı bir senaryo olsun diye sonuç abartılmış..vasat bence..
    speedoas
    speedoas

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    bence filmde hiç bişeyi tahmin edememeniz açısından sürükleyici ters köşe filmlerinden ama sürükleyici derken sürüklenme boyutunuzun iyi olmasınıda beklememek lazım.
    nileylül
    nileylül

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    valla uzaktan bakınca iiye benziyo ama hiçte öle deil..kadro ii dedim ama ....???...ben begenmedim...tam bi tv filmi anlicanız...sinemadan çıkınca unutulacak seviyelide....
    hayriye-senturk
    hayriye-senturk

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    başlangıçta klasik bir film gibi geliyor ama..sonunda çok iyi bir kurgu buluyorsunuz bence izlenmeye değerrr