özellikleri fazla abartılamayacak olsada iyi bir film.En azından oyunculuk ve kurgu fena değil ama kesinlikle düz bir film yani fazla bişey beklemeyin filmden.10 üzerinden 7
oyunculuk gerçekten etkileyici özellikle bruce wills..kurgu güzel..final şaşırtıcı...sonundan ne çıkıcak diye merak ettiğim ve çıkan şeyin aslında hiç ummadığım birşey olması da ayrı bir konu...kısacası bence izlenebilir bir film olma özelliği taşıyor.
Açıkcası fena değildi diyebileceğim en fazla. Oyunculuklar iyiydi ama sanki eksik kalmış çok şey vardı filmde. Filmi izlerken Gothikayı anmadan edemedim ama onun kadar iyi olamamış bence.
iyi film yorum oranı niye bu kadar düşük anlamadım. sonu harika. tek eksisi bazı kısımları çok hızlı geçmişler daha detaya girebilirdi gereksiz yerlerde konuyu uzatıp olması gerekeni çok kısa anlatmışlar.
Bence harika bi film biraz sabır gerektirio cünkü olaylar sonlara dogru gelişio sabredip her bir noktayı tarif eden bence filmi begenir.puanının düsük olması beni sasırttı.
Filmin seneryosu ilk yarım saatten sonra canınızı sıkabilir ancak gayret edip sonunu getirebilirseniz izlediğinize pişman olmıycaksınız.İyi bir yapım diyemicem.Boş vaktiniz varsa izleyin.
James Foley daha önce ’’Fear’’ gibi iyi bir gerilim filmi çekmişti.’’Perfect Stranger’’da bize bir sürprizi az bulmuş olmalı ki bir kaç tane birden yapıyor.Oyunculuklarda filmin en iyisi Giovanni Ribisi.İzlerken sırrı çözdüğünüze emin olmayın,sizi de şaşırtabilir ’’Perfect Stranger’’.
film normal bir seyirde ilerliyoritemponun arttığı yok fakat düştüğü çok oluyor.filmin sonunda izleyiciyi şaşırtalım demişler.aslında başarılı da olmuşlar