Kusursuz Yabancı
    3,6
    Kusursuz Yabancı hakkında görüşlerin ?

cakalerman
    cakalerman

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    tam sıradan bir film diyeceğim sırada finaliyle beni şaşırtan ender filmlerden bir tanesi 10/8
    denz-2
    denz-2

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    çok sıradan, gerçekdışı hikayeden bağımsız da bi sonu var.
    emreegefb89
    emreegefb89

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film mükemmel bir sonla bitiyor
    fingerling-2
    fingerling-2

31 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle ismi gibi kusursuz bir yapıt olmuş.Israrla tavsiye ederim mutlaka izleyin pişman olmayacaksınız.Baştan sona sürükleyici ve muhteşem finaliyle kesinlikle kaçırılmayacak bir film iyi seyirler...
    esra2704
    esra2704

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    gayet güzel şaşırtıcı bir sonu var belki tahmin edilebilir bir son ama kesinlikle iyi bir film
    asli26asli
    asli26asli

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Film sürprizlerle dolu, neyin nasıl gelişeceğini kestiremiyorsunuz. Özellikle sonu çok güzel kurgulanmış ve şaşırtıyor. izlemenizi tavsiye ederim.
    Demirtas
    Demirtas

30 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    Kesinlikle vasatı aşmayan bir film. Halee Berry yine her zamnki gibi kötü film seçimlerinden birinde bulunmuş ama Bruce Willisi bu filme hiç yakıştıramadım. Gerçi Oda son dönemde iyi seçimler yapamıyor ama bu filmi nasıl kabul etmiş anlamadım. Boşa zaman harcamayın derim film için.
    zetabel12
    zetabel12

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Fena değildi, sonu beklenen gibiysede fena değildi. Ve kesinlikle seyrederken bir Gottika düşünülüyor.
    dr-
    dr-

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Bazı sahneler çok gereksiz ve yersiz,filmin sonuna doğru bunları daha iyi kavrıyorsunuz..Oyunculuklar gayet iyi olmasına rağmen beni ikilemde bırakan bir film..
    tibetkedisi
    tibetkedisi

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    hafif gerilimi ve artık iyi bir sinemaseveri şaşırtmayan senaryosu ile vasatı geçemeyen film, yalnızca oyunculukları ile bir süre akıllarda kalır ve sonra unutulur gider.
    garland-norlin
    garland-norlin

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Bruce Willis yine efsane...öfkelenmesi hoşuma gidiyor güzel filim içinde Bruce Willis var sonuçta neden izlenmesinki izleyin...
    sukruveoncuertas
    sukruveoncuertas

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Bruce Willis'in bu karizma hallerini çok özlemişim.Bence film oyunculuk açısından gerçekten başarılı,senaryo da güzel ve film heyecanlandırmayı başarıyor ve ummadığımız sürpriz son da cabası.Bence izlenilesi bir film.
    volkanick
    volkanick

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    izlenmesi gereken bir film.beklediğimden daha iyi.bu ortalamadan daha yükseğini hakediyor.
    grkm1907
    grkm1907

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    bnce gercekten izlenmeye deer bi film filmin sonu herseyi alt ust ediyor ve film tadi asil sonda cikiyor kesinlikle 8 9 u hakedicek kalitede bir film
    pusat543
    pusat543

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    bence tamamen klasik senaryolardan, Bruce Willis olduğu için izlenebilir denir.ama çok fazla şey beklemeyin 10/6