miaska
14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Hani bazı filmler vardır ikicisi çekilmeli diye bu filmin ikincisinin çekilmesi bence bu filmi gölgelemiş filme gelince çok güzel aksiyon dolu harika bir film...
Fragmanını izlemeden filmi görenler daha fazla sevecekler.Bütün aksiyon sahnelerini fragmanına koymuşlar zaten.Aksiyon tutkunlarını memnun edecektir her şeye rağmen,gerisini değil.
Jason Statham ı çok severim ama bu film gerçektende çok abartılmış, sadece aksyon olsun die çekilmiş bi film bence..ayrıca Jason Statham hariç dier elemanların oyunculuğu kesinlikle berbat..benim fikrim budur!
Tam gaz devam eden bir aksiyon filmi,klasik bir aksiyon filmi olmakla olmamak arasında kararsız kalmış olan bu filmde,Jason her zamanki gibi rolünü iyi kotarmış,ilk baştaki araba sahnesi hele ki son sahne emsalsizdi.Bazı sahneler hiçbir aksiyon filminde görülmemişken bazılarıda benzerlikler teşkil ediyor.İyi seyirler 7/10
aksiyonu bol ve güzel bi filmdi...özellikle arabalrı sevenler için,fast and furious serisi falan gibileri,zevkli bi film...bolca araba kovalamaca falan var yani