taşıyıcıyı seyrettikten sonra aksiyon filmlerinden zevk almaya başladım, tempo düşmüyor sıkmıyor izleyiciyi sürüklüyor. Frank’in kuralları yok mu bittim o konuya harikaydı. saygılarımla.
Fragmanını izlemeden filmi görenler daha fazla sevecekler.Bütün aksiyon sahnelerini fragmanına koymuşlar zaten.Aksiyon tutkunlarını memnun edecektir her şeye rağmen,gerisini değil.
geçen gün moviemax ta denk geldi izledim çok beğendim süper olmuş belki aksiyon filmi sevdiğim için olabilir ama çok güzel bir film 9/10 izlemeyenlere tavsiye edilir
...daha açılış sekansındaki Fransız 'Taxi'sinin bir başka versiyonu gibi duran sahnesiyle yapımcılığını Luc Besson'un yaptığı bir filmle karşı karşıya olduğumuzu belli eden film, hareketli sahneleri, sürükleyici temposu, sıkmayan uzunluktaki makul süresiyle rahatlıkla tüketiliyor ama herşey fazlasıyla tanıdık. Jason Statham'ın ilginç dövüş kareografileri ile süslü, özel kanallarda çokça karşımıza çıkan 3. sınıf aksiyon filmlerinin iyi referanslara sahip bir örneği, tabi ki aksiyon sahnelerinde biraz daha titiz çalışıldığı da bir gerçek...(4/10)