Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Medya taşlamasını çok iyi yapan medyanın var olan bir olayı nasılda yokmuş gbi gösterdiğini amacının çok farklı olmasına rağmen olayları çok farklı bir yöne nasılda çevirebildiğini çok güzel bir dille anlatan izlenmesi gereken bir yapım.
Costa Gavras'ın son dönem filmlerinden olan 'Mad City', özellikle iki başrol oyuncusunun performansları ile öne çıkan sürükleyici bir film. Tavsiye ederiz...(6/10)
güzel bir film....medyanın gücünü gösteren bir insan hayatı üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu o hayatı nasıl degiştirebildigini anlatan bi film....herkese tavsiye ederim...harika oyuncular harika senaryo
hayatımda bir ekre sinema salonunu terk ettim.ve buna sebep olan film de mad city idi.filmin ilk yarısı biter bitmez salanu terk ettim.eğer gerçekten sıkılmak istiyorsanız,çok ideal bir film.
sinema filmlerinin tek amacı eğlenirmek olsaydı elbette "mad city" sıkıcı olarak değerlendirilebilirdi fakat bu filmin amacı kesinlikle bu değil. film bence harikaydı. medyaya yaklaşımı çok hoşuma gitti ve tv dünyasının toz pembe olmadığını da başarılı bir biçimde anlatılıyordu. max'in son repliğini duyduğumda kesinlikle o dünyada düzgün insanlara yer olmadığına ikna oldum. "u don't understand, we kill him." filmdeki iyi karakterler bile adeta deforme oluyor ve o yozlaşmış toplulukta yutuluyor. gerçekten etkileyiciydi.