4,1
Vizontele hakkında görüşlerin ?
10 Ekim 2009 tarihinde eklendi
İlk filmden daha güzeldi.Dönemin önemli siyasi meselelerini mizahi bir şekilde yansıtıyor izleyenlere.O dönemi yansıtan filmlere ayrı bir gözle bakıyorum.Çünkü memleketimizin gerilemesini sağlayan,birkaç nesli tüketen bir zamandı.Filmin sonundaki,Sezen Aksu eşliğindeki duygu yüklü sahne için bile yeniden izlenir...
8/10
15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Senaryosu güzel, oyunculuklar güzel zaten Yılmaz Erdoğan var işin içinde trajikomik olmuş umarım bişeyler öğretmiştir. 8/10
16 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Çok fazla bir şey beklemiyorum açıkçası.. Öyle gidince hayal kırıklığı oluyor. Devam filmlerini pek tutmam ama Bakalım ne yapılmış bu filmde...
28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bence Cem Yılmaz , Şafak Sezer , Peker Açıkalın , Şahan Gökbakar vb. vb. Yılmaz Erdoğandan komedi filmi nasıl yapılır gelsin öğrensinler...İçimizden özümüzden gelen bir komiklik bu.
24 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Bu ne abı HErkes fılmı Katletmıs Bence cok cok guzel bı fılm Gıtmeye deger Cok eglencelı..Yalnız fılmde tek sıkayetcı oldugum konu Sonun un her zamankı gıbı huzunlu bıtmesı ılk fılmdede boyleydı Cok cok eglencelı komık Gıdıo Abı sonunda Habıre mılletı Huzunlendırıyolar :))
11 Aralık 2003 tarihinde eklendi
İlk filmin yakaladığı gişe başarısını yakalaması zor görünüyor.1.filmde Cem Yılmaz olduğu için giden kişi sayısı en az 500.000'dir bence.Yine de kısmetse izlemeyi planlıyorum.
25 Mart 2007 tarihinde eklendi
ilki ile ikincisi arasındaki ince farktan bihaber giderseniz filme tabii ki berbat bulursunuz. bu ilk filme göre daha siyasi ve daha hüzünlü. komedi de var ama o yılmaz erdoğanın doğasından sanırım, eklemeden duramıyor. ilki kadar yarmıyor, ilkinden daha çok düşündürüyor. beğendim.
4 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ya bence verilen bu puan(7.5) çok düşük.bu puandan çok fazlasını hakediyo bence kadroya bakarsanız ne kadar büyük bi kadro olduğunu göreceksiniz özellikle altan erkekli belediye başkanı rölünü çok ii yapmış.herkes bu filmi komedi sanıyodu galiba o yüzden böle bi puan da kaldı bence bazı arkadaşlar beğenmedim gülmedim bile diyolar zaten bu film komedi değilki.türünü komedi yazmışlar ama aslında bence dramdır bunun konusu finalide gayet iiydi
24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en komik film.Fazla küfür içermeyen muhteşem bir film.10 üzerinden 9.
12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Merhaba,
Son derece kaliteli bir yapım.Her oyuncu rolünün hakkını vermiş.
Saygılar...
6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
helal be gerçekten süper izlemeyen varsa recep ivedikten güzell
20 Mart 2005 tarihinde eklendi
çok başarılı bir film..özellikle final kısmı bayaı dramatik ve etkileyici..
11 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Beklediğim hiç birşeyi bulamadım demeliyim. aslında insan kendini şartlandırıyor, "yönetmen Yılmaz Erdoğan ise güleriz" şeklinde ama komedi filmi yapacak diye bir şart yok. Film çok bariz bir sıradanlığı anlatıyor. Yılmaz erdoğandan daha iyisini ummuyordum zaten ama yinede gittiğime değseydi bari. Neyse bir kez daha karar alıp artık Türk filmlerine gitmemekte ısrar etmeliyim herhalde. Tek iyi yaptığımız iş komediydi, artık onuda yapamıyoruz.
21 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
ilk film komedi ağırlıklıydı ve millete ikinci film hiç memnun edici gelmedi.herzamanda gülmek olmaz ki yahuu.adam ikinci filmde gerçekleri yansıtmaya çalışmış.güzeldi güzel:)
26 Ocak 2004 tarihinde eklendi
maalesef pek beğenmedim, çünkü konu ilkine göre çok hafif kaldı. Cem Yılmaz’ın olmayışı da fark ediliyor. Ayrıca sonu da çok sevimsiz ve anlamsız bitti, sanki üçüncüsü çekilecekmiş gibi filmin sonu havada bırakıldı. İlkinin rekorunu kıramayacağı için, üçüncüsü gelir mi bilmem! ayrıca DenizAkkaya’nın rolü o kadar saçma ve gereksizdiki, inanamazsınız.......... çok anlamsızir sahneydi ÇOK........ bir kaç yerde gülüyorsunuz, o kadar...... o da olsun di mi? :)