güzeldi ama bi başyapıt olmadığı kesinn, Adriano karakterini oynayan Giorgio Pasotti çok şirindii=)izleyin pişman olmazsınız,tam zaman geçirmelik..***..
bence çok tatlı ve çok duygulu.giovanna mezzogiorno nun oyunculuğu harika bence.aldatılan kadın tribini mükemmel hayata geçirmiş.izlenebilecek bir film.
geçtiğimiz yılki filmekimi’nde izleme fırsatı bulduğum L’Ultimo Bacio son derece keyifli, gayet sağlam bir senaryosu olan, herkese hitap edecek türde başarılı bir italyan filmi. Vizyona girmesi bu kadar geç de olsa güzel...
gerçekten izlediğim en iyi aşk filmlerinden biri oyuncu seçimleri harika olmuş bence izlemeye değer kaliteli güzel bir italyan çalışması italyanlar aşk filmlerini nedense çok iyi yapıyolar filmi izlemeyenler varsa mutlaka izlesinler memnun kalcaklarına eminim...
Film iki kişinin etrafında dönmüyor, detaylı olarak filmdeki hemen herkesin yaşadıkları anlatıyor, oyunculuk/yönetim inanılmaz, Giovanna Mezzogiorno ekrandan fırlayıp bıçakla dalacak içeri sanki :)) 10/8
MutLaka TürkÇe DubLajLı izLemenizi tavsiye ediyoRum. yıLLardıR o KadaR fiLm izLedim ama bu KadaR güzeL bir dubLaj Görmedim. Gerçek Hayatta peK güzeL birşey oLmasa da ArkadaşLarın birbirine 'Lan' diye hitap etmeSi, tam Olarak Türkçeye ÇevriLen küfürLer, Aramızda kuLLandıÐımıZ gariP terimLer Filme bambaşka biR hava katmıŞ. KimiLerine iLginÇ geLebiLir Ama 'NabeR Adamım' 'nasıLsın doStum' Gibi kuLLanmadıÐımıZ SözLer yeRine 'nabeR Lan' Lafını duymaK beni FiLme daha da Çok yakınLaştırdı. KesinLikLe mükemmeL Zaman Geçirdim. Arasıra bazı filmLere 'Çok Sıcak' yoRumu yapıLır. basit buLurdum bu yoRumu. Ama bu FiLm için Çok uyGun biR tanımLama. Bazı ArkadaşLar fiLmin Komedi oLmadıÐını düşünüyorLar. Evet beLki espriLer havada uÇuşmuyoR Ama FiLmdeki KarakterLer öyLe GüzeL tanıtıLmıŞ ki FiLmde Çok komiK espriLer yapmaSaLar biLe KarakterLerin içinde eğLenceLi komiK ve güLünÇ bir yapıları oLduğu izLeyiCiye hissettiriLmiŞ.
Gösterime girmiş olan ya da gösterimdeki çoğu filme göre o kadar güzel bir film ki... öncelikle sizi kandırmıyor!Hepimizin yaşadığı,yaşayabileceği durumlar.Evlilik korkumuz,birisine veya birşeylere bağlanma korkumuz,yaşlanma korkumuz,arkadaşlarımız-arkadaşlıklarımız... ve aldatmalar tabii.
Hayata dair, hayatın içinden oldukca doğru tespitlerin yeraldığı oyunculuk açısından başarılı sayılabilecek bir yapım.. Filmin bir çok yerinde sıkıldığımı, akıcılık konusunda beklenenin altında kalan, vasatı biraz geçen klasik bir italyan filmi olarak düşünüyorum.. 10/6
Kesinlikle izleyin ! Sona yazacağımı başa yazayım istedim.. Giovanna Mezzogiorno'ya hayran kalmamak elde degil..super bi oyunculuk cıkarmış..Film gercekten samimi ve abartıdan uzak.. 8 / 10