anahtar-07
1 değerlendirme
27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu filmi sadece gay filmi olarak görenlere inanamıyorum.AŞK cinsiyet gözetmez.bu filmde bu konu cok da güzel anlatılmış nazım hikmet şiiri de olaya ayrı bir romantizm katmıs bence filmin sonu izleyene bırakılmış ve ben bardagın kırılmamasını kadınla adamın birlesecegine yorumladım. en azından ben öyle istiyorum filmde saf aşk vardı.hayatım boyunca en cok etkilendigim film oyuncular süperdi özellikle stefano accorsi
film bence her yönü ile mükemmeldi konusu da deişik ve güzeldi.sakin olmasına rağmen insanı televizyona bağlayabiliyor. bence herkesin izleyebileceği bi film
ne kadar izlesemde sıkılmayacağım nadir filmlerden diyebilirim. mükemmel bir film... herşey o kadar iyi anlatılmış ki. herkese tavsiye ederim mutlaka izleyin
film müthiş bence tek kelimeyle..eğer bi yapım müthiş bi yönetmenin elinde çıkıp beyaz perdeye yansıyo ve ödül alabilyosa söylenecek pek fazla bi şiy kalmıyo aslında..bazı eleştiriler ferzan özpeteğin izleyicinin gözüne eşcinselliği soktuğu konusunda..eğer eşcinsel deilseniz yani bi erkekten hoşlanmıyosanız kimse sizi bir erkekten hoşlanmaya yönlendiremez..o tür eleştirileri çok gereksizbuluyorum..filmin en çarpıcı sahnesi kuşkusuz adamın kadının gözlerinin içine baka baka erkek arkadaşlrıyla sevişmesiydi..kolye ve bardak olayıda es geçilmemesi gerekn detaylar tabi..
şahane bir film di hayatımda izlediğim en güzel film diyebilirim hatta şu anda bile cd sini arıyorum özellikle başrol oyuncusu beni çok etkiledi tawsiye ederim
süper bir film defalarca izleyebilirim ferzan özpetek sanki içimze giriyor o tarz filmler cekiyor cok sıcak ve akıcı.içine tam olarak girebiliyorum filmin mükemmel izleyin
ne denir bilemiorum..!3 gün önce izledim ve içimde bilmediğim bi acı yaşıorum..3 kere izledim ve defalarca daha izleyeceğimi sanıorum..bu kadar iyi olmasını beklemiodum ama ferzan özpetek yapmış yapacaını diorum...mutlaka izlenesi bi film ...uayarırım...
ferzan özpeteke in tum filmlerini izlemiş biri olarak gercekten bu filmin tadı damagımda kaldı diyebilirim..modern sinemanın cok goz alıcı filmlerinden biri ve oldukca sarsıcı..izlerken kendinizi oyle bir kaptırıyorsunuz ki film bittiginde kendinizi yeniden tanımlamak zorunda kalabilirsiniz..tavsiye ediyorum benden 9 puan..