4,3
Serpico hakkında görüşlerin ?
2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Yozlaşmak, adaletsizlik, kokuşmuşluk... Ve bunların arasında erdemlerini korumaya çalışan bir polis Frank Serpico.. Al Pacinonun filmde kendisi ile mükemmel bir şekilde kendisini bütünleştirdiği bir rol. Herkesin izlemesi gereken değerli bir film.
23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
İnanılmaz bir film.Al Pacino oyunculuk dersi veriyor.Filmi keyifle izledim.Gerçek bir hikayeden uyarlanmış çoğu film gibi bu filmde süperdi.Atmosfer,oyunculuklar,senaryo herşey mükemmel...Al Pacinonun en iyi 5 filminden biri bence...10/8.5
26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Ya bu film süper ya devamlı izliyorum dvd ye koyup koyup.Bi kere pacinoya hippilik nasıl olur diye çekimsel kalmıştım..Ama bi insana bu kadarmı yakışır hippilik hasta oldum doğrusu gerçekten al pacino fanlarının bayılacağı bi film pacino yapmış yine yapacağını arkadaşın dediği gibi o bir yaralı yüz ama bu sefer karşı tarafta:).Gerçekten kült bi film.Al pacinonun oyunculuğu çok çok doyurucu izleyiciyi ekrana bağlıyor.Al pacino herzamanki gibi ekranı ateşe vermiş. Seni saygıyla selamlıyorum büyük usta ve efsane.
15 Mart 2005 tarihinde eklendi
Kesin kesin mutlaka arşivde bulunması gereken filmlerden biri.Aslında Al Pacino her filmi mükemmel özellikle serpico,godfather ve Scarface.Ama Serpico ilk göz ağrım,özellikle bizim ülkemizdekilerin ,polis olacakların mutlaka izlemesi gereken bir film.İzlemeyenler çok şey kaçırmıs derim...
23 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu filmde olay al pacino değil polisliğin kontrolsüz bir güç olduğunda vereceği zararı hem değerli polislerin seyretmesi lazım hemde herkesin seyretmesi gereken bir film . 10/10
5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
harika bir film.
o yılların atmosferinin içine her geçen dakika biraz daha fazla sokuyor izleyeni.filmin bazı kilit sahneleri var ki oralarda herşey özetleniyor gibi.
25 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Gercekten mükemmler bir Polisiye/Dram filmi Al Pacino bu filmde mükemmel bir oyunculuk sergilemiş, elinde beyaz bir fare ile dolasırken gercekten mükemmel ve ceketine taktığı tasolarda öyle :))) tam bir Hipici yani izlenmesini şiddetle tavsiye edebilirim.
19 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
al pacinonun oyunculuğunu konuşturduğu son ana kadar akıcılığını kaybetmeyen ve şimdilerin deyimiyle sosyal mesajın alasını veren,müthiş bir film.
6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Al Paçino'nun oyunculuğu müthiş..Hatta Serpico denilen zatın hayatını müthiş bir dikkatle ondan dinleyip bu rol için çok çalışmış olduğunu bir yazıda okumuştum..Gerçekten izlenilmesi gereken filmler arasında..