3 leme aksiyon fışkıran bi filmle sona eriyor ... bu filmde askiyona doyuyor insan ... aksiyon sahneleri tek kelimeyle mükemmel di ... efektleri,oyunculukları,yönetimi,konusu, müzikleri kısacası hemen hemen her şeyiyle kusursuz bir yapım ... izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden biri ... kesinlikle izlenmesi gerekir ... 10/10 ...
Kim ne derse desin Stalloneun Rocky ile birlikte ortaya cıkarttığı iki karakterden biri ve bu karakterler bir nesli büyütmüştür etkisi altında. Ölümsüz sinema kahramanı ise işte o Rambo
Hangi film var izlendikten sonra mahallenizdeki güçlü kuvvetli insanlara isim malzemesi olmuş..?(sadece ben biliyorum 3 tane)Kim hatırlamaz bu filmleri..?100 yıl geçse de seyredilecek merak etmeyin.Salt amerikan reklamı filmler değillerdir.En iyi film en iyi etkiyi bırakabilendir.varsa böyle film daha söyleyin.milyon dolarlar harcasanız yapamazsınız.Rambo bir başyapıttır.Kim ne derse desin.Oscar alan filmleri de görüyoruz bizdeki,bi sigara içme sahnesini yarım saat çekersen ben de çekerim o filmi iddia ediyorum,ispatlamaya hazırım.
siyasi olarak incelersek bütün amerikan filmlerine kötü demek zorunda kalırız:) tarafsız bakmak lazım veee rambo efsanesi yine sahnede çok güzel film olmuş emeğe saygı;)
herkesin de bildiği gibi serinin 3. filmi gerçekten zoraki oalrak yapılmış gibi. ama en azından azda olsa toplumsal konualrı içermesi bunları işlemek için uğraştığını 4. filmde de görüyoruz ve bunun taktir kazanamsı gereğini düşünüyorum. bu filmde ise resmen bir battal gazilik teması görünüyor ama hangimiz hala battal gaziyi büyük bir hevesle izlemiyoruz ki? bunun cevabını veren bu filminde cevabını vermiş olur.