mehmeterhanucarr
25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gerçekten mükemmel bir filmdi eski bir film olması da insanı ister istemez kendi çocukluk günlerine döndürüp bazı anılarını hatırlatmaya sebep oluyor van damme nin ilk filmi ve meşhur bacak hareketiyle özdeşleştiğini bu filmde bir kere daha görüyoruz ne yazık ki artık bu tür kesinlikle arşive konulacak filmler, bulunamıyor keşke tekrar televizyon verebilse de izleyebilsek 10/10
van damme'nin 5-10 dakika gözüktüğü bir film.ben bu filmi "şampiyonlar şampiyonu" adıyla izlemiştim çocukluğumda.tekrar tv'de karşıma çıksa yine izlerdim.
Çocukluğunu 80’lerde yaşamış olanlar için Karate Kid’le birlikte efsane haline gelmiş Karate filmlerinden bir tanesi. Video kasetleri vardı bizim dönemlerimizde ve filmin tanıtımındada yazdığı üzere o dönemde en çok kiralanan filmdi. Televizyonlardada defalarca oynadı. Çok uzun yıllardır izlemedim. Ama bir yerde bulsam ya da rastlasam izlemeyi çok isterdim.
Karate filmlerinden hoşlananların mutlaka kaçırmaması gereken bir film filmde resmen dövüş şovu yapıyorlar müthiş bir film kısacası bruce lee nin ruhu gelip çocuğa yardım ediyor.müzikleride tam gaz müzikleri yani tam antrenmalık müzikler